bhrzcn Merhabalar. Bebegim 34gunluk ve uzayan sarılıgı var yuzu tamamen iyileşşmedi. Bunu yaslayıp tecrube edenlrr var mı. Tavsiyeleri nedir sizinki ne kadar surede gecti?
Zeynepzey bhrzcn hiç canını sıkma canım benim bebeğimin tam iki ayda geçti sen güzelce beslemene devam et geçici birşey çok şükür ki
_sutepe34 _sutepe34 benim ki de aynısı oldu bol emizdirip uyuttum rutin kontrollerini de yaptırmak lazım
bhrzcn _sutepe34 gecen hafta gittim 7 kısur cıktı sarılık miktarı ama endise ediyorum iste. Umarım en kısa surede gecer. Hala iki saatte bir emzirmeye calısıyorum ama gece cok zorlanıyor kızım gozu kapalı 5-10dkka emzirmeye calısıyorum. :(
bhrzcn _sutepe34 mama verdiniz mi peki? Bir ayda 800gram almıs bebgim gereknyok dedi doktor banada simdilik.
bhrzcn Defne-bebek evet aynen kızımda a pozitif doktor kan grubu uyusmazlıgı var dedi. Etkiler dedi. Hala iki saatte bir emzirmeye calısıyorum ama gece cok zorlanıyor kızım gozu kapalı 5-10dkka emzirmeye calısıyorum.
Pisipisi bhrzcn güneş ışığına çıkar canım sadece beziyle kalacak şekilde perdeleri aç güneş direk tenine temas etsin hava güzelse camı da açabilirsin hatta. Benim kuzum öyle attı ve tabi bol bol emzirmek ♥️
bhrzcn Pisipisi boluda yım ve malesef soguk ve yagmur lu gidiyor havalar o yuzden gunes ısıgı malesef alamıyor kızım. Emziriorum tek çözümum bu simdilik sanırım.
Pisipisi bhrzcn güneşi gördüğün an çıkart canım camın arkasından da olsa alsın daha ilk günden beyazlaşmaya başladığını göreceksin kesinlikle 🙏🏻
Defne-bebek @bhrzcn benimde 0 rh pozitif kızımında. A rh pozitif merak etme o yüzden sarılığı uzun sürüyor benimde 45 gün sürdü takma hiç kafana bol bol emzir
Defne-bebek @bhrzcn canım bizim 12 lerde çıkmıştı sürekli çocugu kan vermeye götürüp canını yakma ilerlemiş sarılık zaten hiç uyanmadan uyuyorlar