FurkanZeynepKarada Allahkm ne cektim ya bu dikişten agridan once hafif kan sonra sarı su dr normal drdi dün kontrole gittik birsey yok bugun sabah azıcık acilmis allahım çok korkuyorum ağla ağla içim sisti korkudan 8. Gün bugun
KuzeyinAnnesii FurkanZeynepKarada ne bitmez derdimiz çilemiz varmış benimde herşey bitti şimdi gerek görülürse içimi temizlicekler parça mı ne kalmış korkudan ölmekdeyim Allah acik şifa versin inşAllah iyi olursun
MeteDemet FurkanZeynepKarada doktorunuz ne dedi acaba. Bugün bende sivilce kadar açılma gördüm damla olarak da kan gelmiş çok korkuyorum bir ay oldu ameliyat olalı 😔
FurkanZeynepKarada Allahım anlamıyorum resmenn yaa ağır kaldirmadim yavaş hareket ettim artık lohusa bunalımına girmedik Dedim ama girdim artık korkuyorum cok fazla
FurkanZeynepKarada Normal dedi sıcakla ile olmasi normal drdi gönderdi duş al dinlen drdi sen açılma gormemissin drdi
MeteDemet FurkanZeynepKarada bana da önemli değil dedi canım. Batikonla bir hafta sabah akşam sil dedi mikrop kapmasın diye senin de aklında bulunsun. Artık ağrılarımız bitseydi bi