Balkizaselinannesi Kızım 1 aylık burun tıkanıklığı ve öksürüğü var geceleri uyuyamiyoruz 😒😒ne yapabilirim bi önerisi olan varmı
Yabrukus Balkizaselinannesi serum fizyolojik yani deniz suyu sıkıp aspiratörle çekin bebeğinize en doğal ve tek yöntem bu şuan 1 aylık bebeğe ilaç vermiyorlar genelde ama öksürüğü çoksa yine bir doktora götürün ciğerlerine baksınlar
BusraElaa Balkizaselinannesi acile goturun doktor gozetiminde izin verirse yikansin burnu biz iki aydir öyle yikatiyoruz canim
Efeninannesi12 Balkizaselinannesi bizde 20 günlüğüz bizimde tıkalı burnumuz ben serum fizyolojik alfım şu torba olanlardan enjektörle çekip yıkıyorum küçük aspiratör var onlada çekiyorum az biraz faydası oldu
Balkizaselinannesi Annesibebisi ben baş ucuna soğan karanfil koyuyorum onun faydasi oluyormuş ama bize onunda pek bi faydasi olmadi canim
Balkizaselinannesi Yabrukus dün götürdük şimdi sabah akşam hava veriyoruz deniz suyunun bı faydası olmadi
Balkizaselinannesi BusraElaa bizde dün götürdük hava veriyoruz sabah akşam ama bi faydasını göremedik daha
41Melike Bizde de aynıydı ekstra ses gitti öyle gttik doktora tıkanmış biraz dedi antibiyotik verdi. 😏 Önceden kullandığımız balgam söktürücü vardı tuzlu suyumuz onlara devam et dedi şmdi daha iyi bakalım bdahaki gdişimize inşallah düzelir antibiyotiği keseriz. Bide soğanı kesip beşiğin kenarına koydum uyurken onunda faydası olduğunu düşünüyorum burnu için.. Sende git dinlesinler en azından erkenden önlem alırsın
Balkizaselinannesi Rabiabynz bu aralar sadece sabahları tıkanıyor buhar makinesi aldık onunda faydası oldu sanırım
berat3347_ Oğlum 4 ay 15 günlük burnu doğuştan öyle çok hiriltisi var 3 defa doktora götürdük normal dedi burun aspiratöru ile çekmemesi söylediler günde 2-3 defa çekiyorum deniz suyunu da kullanıyorum ama daha bir faydasını göremedim
Damlaaa Balkizaselinannesi buhar makinanız ne marka bide ne kadara aldiniz acaba bende düşünüyorum da
berat3347_ Balkizaselinannesi buhar makinesini denemedim nerden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim ben alayım belki iyi gelir