demetdemircioglu [bilinmeyen] sabunu bilmiyorum ama soguk lahana yapragiyla kompres ve bi poset nohutla masaj denedin mi?gecmis olsun
demetdemircioglu Yavuzalii ebeler tarafindan onerilen bir yontem ve sutum kesildi diyeni hic duymadim
Nillllllll [bilinmeyen] canım ben de mahvolmuştum. Şu an seni çok iyi anlıyorum. Ama bir hafta boyunca hiç durmadan sağdım. Hem emzirdim hem sağdım. Belim kopuyodu kollarım kopuyodu sırtım ağrıyodu mahvoluyodum ama yılmıyodum. Hem masaj yapıyodum aynı zamanda da sağıyodum. Öyle atlattım allahın izniyle 🙏🏻 Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah 🤲🏻😢
Buse_ Kaynar suyu bi kaba boşaltıp göğsünüzü üstünde bekletebildiğiniz kadar bekletin o buhar kanalları gevşetiyor sıcaklık geçmeden sağarsanız çok rahatlama yapıyor ben böyle atlattım hatta göğüsüm kitlendi süt akmıyordu sağma makinesinde manual olanla ısrarla denedim öyle rahatladım şimdi sağ ile emziriyorsam solu muhakkak sağıp boşaltıyorum 👍🏼
YaseminErol Kiraz çekirdeği torbalarını mikrodalgada yüksek ısıda ısıttım elimle tutamayacağım kadar. Göğsüme sürekli onlarla masaj yaptım masaj sonrası elimleazar azar sağdım çünkü makina boşaltamıyordu. Öyle öyle boşalttım 1 hafta 10 gün sürdü. Sıcak torbadan dolayı göğsümün üst derisi yanmıştı pul pul döküldü. Çok zor allah yardımcın olsun