Deryaaaaaaa Arkadaşlar 8 aylık sabah 7 gibi kalkan bebeginiz in uyku düzenini söylemişsiniz 2 veye 3uyku mu yapıyorsunuz akşam kaçta yatıyorsunuz uyanık kalma saat arası nedir? Tam düzene sokuyorum ben bozuluyor merak ediyorum düzenli saatleri
Mrs_Sunshine Deryaaaaaaa düzenli saat denilince aklınıza her bebeğin aynı saatte uyanık uyuması gelmesin 🤣🤣 hep aynı düzeyde oldu mu düzenli oluyor oğlum 1 saat önce uyandı mesela şu an uyutuyorum. 10 gibi kalkar sonra 4 gibi yine uyur 15 dk yarim saat arası bu uykular. Akşam 8 gibi yine uyur 15 30 dk arası. Gece uykusu da saat 12de. Tabi düzen değil bu 🤣🤣🤣 ama arada böyle arada değil. Kendi karar veriyor elimden bişey gelmiyor
Prensesannesi53 Deryaaaaaaa bebeğim 10 aylik ama bu hep boyledir sabah 7 gbi uyanır sutunu icer 9 gbi kahvaltisini veririm tekrar 1 -1bucuk saat kadae uyur uyanir ogle yemegi oyun vs derken bida 3 te uyur. Ondan sonea ben bilerek uyutmak onunla iyice oynarim yorulur aksam 8 bucuk gbi uyur 12 ye doğru uyandirir mama veririm bida sabah yimgibi e 7 gbi uyanir :)