elif-emirinannesi Melahat bunu biz anlamıyor muyuz acaba? 1 aylık daha. Doğduğundan bu yana gitmedik kontrole. Çok geçmiş olsun canım.
annesininaslani Melahat canım benim bebeğimizde doğduğundan bu yana testisleri yumuşar aşağıya inerdi bazen toplanırdı yukarımdoğru şimdi ise hep yukarda duruyor bu ara ilgini çekti bahsettiğin şey böyle bişey mi
Melahat Arc1993 yok canım hiç inmedi bekledik 1 yaşına kadr iner diye ama inmeyince malesf amlyt gerekli oldu yoksa yukarda kalmasının çok büyük zaarari var cocukta ilerde erkekligiyle alakali
Arc1993 Melahat çok geçmiş olsun. Benim oğlumunda yukarı kaçıyor, bekliyoruz bakalım düzelir diyor doktor
Melahat elif-emirinannesi sağol canım doktor kontrolünde anlaşılıyor bazısı çok belli oluyor bazısı olmuyor ama doktorlar anlıyorlar gidince muhakkak özellikle sor doktora
Sevdalianne minikbaykus merhabalar sizin bebeginiz inmemis testi ameliyati mi oldu. Oglum bu ay olucak. Tecrübelerinizi paylasirmisiniz
minikbaykus Sevdalianne bir yıl önce olmuştu canimm. Çok şükür korktuğum gibi olmadı ameliyat iki güne toparladı . Sunneti de yaptırdık. Kaç aylık oğlunuz. Şimdilik bir sıkıntısı yok. Arada yine kaçıyor ama bazen inip çıkıyor. Soğuk havalarda vs.
Sevdalianne minikbaykus oglum bir yasinda tam. Ameliyat zamanina 13 aylik olacak. Ne kadar sürüyor ameliyat kac gun hastanede kaldınız. Benim bebeklerim ikiz kızım evde olacak ablamla. O yUden daha endiseliyim.