Mervenes_ Iyi geceler arkadaslar. 1.5 yasinda oglum var, idrarinda 2 3 gundur agir bi koku var az once kaka yapti sandim altini aliyim dedim çiş yapmıs sadece. ates huzursuzluk vs. Yok. Başina gelen varmi aacaba cocugunun ?
_sutepe34 Ece06 Mervenes_ arkadaşlar bizim bebeklerimiz hep aynı kalacak değiller değilmi omlarında vucunda bişeyler degişecek gelişecek bunlar normal karşılayın endişe edicek bişey yok
Makarna_kulak Mervenes_ canım susuz kaldığında vücut idrar genelde köyü sarı ve kokulu oluyor şu ısırıyorsun demi yeterli miktarda,yinede imkanın varsa doktora danışmakta fayda var
2019prensesinannesi Benimde kızım 5 aylık aynı sorun bizdede var bende çok merak ediyorum neden böyle diye
Makarna_kulak _sutepe34 pardonda canım sen bebeğinde bi anormallik sezdigindede aynısını diyebiliyormusun böyle merak ettim ?
Makarna_kulak _sutepe34 haklısın canım bazen çok zor süreçlerden geçiyoruz ama yardım isteyen ve fikire ihtiyacı olan birine aman birşey olmaz tarzında bi cevap görünce söylemeden edemedim .
elifbektas1476 Bizimde öleydi tahlil yapıldı temizdi doktor sıvı alımına dikkat et dedi gerçekten geçti dış dönemiydi çok yemediği için suda içmiyordu
Solocann12345 Mervenes_ şeyy gaz yapınca kapalı alan olduğu için koku içerde kalıyor çiş kokusuyla birleşince berbat kokuyor😁tabiri caizse gazı geçtim usuruyorlar artık🙈çünkü bazen oğlumun karnında ses gelir gelmez ortalığı gaz bulutu kaplıyor bezini açınca da koku daha da ağır basıyor 🙈önemli bişi olduğunu zannetmiyorum haa başka ne olablir iltihap olabilir iltihaplı çocukların çişi çok kokar umarım değildir🌸
defnesmomm Mervenes_ su içmeyen bir bebek mi? İlk aklıma gelen susuz kalmış olma ihtimali. Susuz kaldıkları zaman çiş koyu renk oluyor bir de. Rengini de gözlemleyin çişin.