Minel-defne Merhaba hanımlar bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz ben Roxxy sabun tozu kullanıyorum hiç güzel kokmuyor önerisi olan varmı
Mom5874 Minel-defne ben Green clean kullanıyorum. Bebek sağlığı için zararlı değil, SLS, paraben ve zararlı maddeler içermiyor
Minel-defne Thesra deneyeceğim teşekkürler komşumun bebeğinin çamaşırları çok güzel kokuyor sordum söylemedi
Minikcivcivim Thesra uni baby tek başına deterjan olarak yıkayınca mı güzel kokuyor yoksa siz yumuşatıcısıyla birlikte mi kullanıyorsunuz? 🤔
TalentedMom Minel-defne ben dalan granül sabun kullanıyorum güzel kokması demek kimyanın fazla olması ve parfüm içeriğinin eklenmesi demek o da alerji yapma ihtimaline yol açıyor
Deletedmom5284 Minel-defne Ama granül kullanmanın amacı zaten sağlıklı olması, kokanlar sağlıklı değil ki
morsevenanne Minel-defne bende roxy kullanıyorum gayet memnunum kokusundan ayrıca roxy mühendisinoğlu tarafından araştırılmış ve onaylanmış bir deterjan.
ozgeozturk Minel-defne Green Clean kullanıyorum.Hem temiz içerikli hemde market deterjanlarıyla yaklaşık aynı fiyatta olmasına rağmen 2 3 kat daha fazla kullanıyorum.
ozgeozturk Minel-defne Beraberinde bütün kokusunu organik lavanta yağından alıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.