Smyyzngn Kızlar oğluma bayram için hm den pantolon aldım ve gömlek arıyorum ama istediğimi bulamadım siz nerelerden aldınız yardımcı olur musunuz hatta fotoğraf bile atabilirsiniz
Hulya_goktug Smyyzngn daha almadim ben biyere çıkmadığımız için düşünmüyorm almak şuan 🤔 alsak nolcak evde mı giyecek bi yere gidemektikden sonra
Balbademim3 Smyyzngn baskılı zıbın yaptırdık biz ilk bayramı diye 😊 zaten evde olduğumuz için abartıya kaçmadık, giydirir fotoğraf çekiliriz çekirdek ailemiz ile anısı kalır
Prensesannesi12 Hulya_goktug aynen öyle valla bende düşünmüyorum evde olanlar bile küçülmeye başladı doğru düzgün giyemeden 😌
Hulya_goktug Prensesannesi12 Aynen valla Biizmde öyle. Yazlıklar u mesela hiç giymedik daha. Küçük geliyo suan. Oğlum 10 aylık.6.9 ay olanlar 3 aydr evden çıkamadık çünkü hep küçük duruyo öyle kenarda
Hulya_goktug Smyyzngn bizimde ilk bayrammmz oğlumla hayatım benimde güzel planlarm vardi ama malesef 😠
Smyyzngn Puki çoğu kıyafetlerini oradan alıyorum bi kaç tane beğendim ya çok pahalı ya da benzerleri evde var
Hulya_goktug Mom_93 haftalikk ayiriyom😅 gözüm yaşlı cok çabuk büyüyolar kiyamiyomda ayirip baskasna vermeye oglum kokuyo hepsi hepsinide saklayamiyormmm😏☺☺☺
Prensesannesi12 Hulya_goktug aynen ya çok üzücü bir durum gerçekten neyse artık ihtiyacı olan birine veririz yada saklarız güzel olanları öyle yani napalim sağlık olsun yeter ki ☺☺🌹