Tanem19 Kızlar eşim bu oyunun bağımlısı oldu bir türlü vazgeçiremiyorum ve geçiremedim dün bende yükledim bir sinirle suan oynayamıyorum tabiii dalga geciyo senin neyine bu oyun diye acayip hırs yaptım aramızda oynayan var mı bana yardımcı olabilir mi 😅😅
Nurmry Tanem19 oynuyorum 🙄lakin 2 bebe var😒zor oluyo girmesi😂tam adam vurcam uyanıyo benim ufaklık😂alışırsan pis bağımlı olursun🤦🏼♀️
Kucukmucizem2704 Tanem19 ben oynuyorum vlla bnm esimde aynisini dedi senin neyine sen kolsuzsn falan marttan beri oynuyorum alistim vakit buldukca giriyorum zor degil
Kucukmucizem2704 Tanem19 ismin ne istek atiyim yusufunsinemi bnmki esim koymuş normalde oglumla bnm ismim vardi degistrms oglumun fotosu var profilimde
Tanem19 Nurmry al bendende o kadar bendede 2 tne var esim çok moralimi bozdu ondan güzel oynamam lazım hırs yaptım ama küçük kızım uyanıyo yarıda kalıyo oyun
Tanem19 Aybikelina bende ilk çıktığı zamanlar oynadım baktım bağımlı oluyorum sildim esim oynamaya başladı tekrar aklıma soktu girdim sıfırdan başlattı unutmusum birde oynamayı 🤦🏻♀️
Aybikelina Tanem19 ah ah bende unuttum oynamayı geri dönmek istiyorum oyuna donemiyorum kızım biraz buyuse hemen oynarım sanırım 🤣🤣🤣
Tanem19 Kucukmucizem2704 işte bende öyle oynamak istiyorum herseyimi yapıcam sonra kafamı dağıtmak için oynucam
Tanem19 Aybikelina ben döndüm iki bebeyle ama unutmusum bayaa bide en baştan başladım silindimi noldu tam vurcam küçük kızım uyanıyo ağlıyo küt o beni vuruyo 😂😂
Aybikelina Tanem19 🤣🤣🤣 bende de öyle oldu baktım baş edemiyorum ikisi bir arada oynamayı bıraktım ama sahalara geri donucez 🤣🤣
Henza Tanem19 esım telefonuma yukledı cok ılgımı ceken seyler degıl arada benden oynuyor oynarsa zaten oynamaya vaktı kalmıyor pek o da oyun ısınde heralde satarken doyuyor 😂