Deniz19 Merhaba bebeğim 11 aylık sabahtan beri 37-38 derece arası seyreden bi ateş var fitil ve şurup ile düşüyor dört beş saat sonra tekrar çıkıyor. Başka bi rahatsızlık yok hastaneye de götürmek istemiyorum. Böyle bi şey yaşayan varmı acaba ?
Nurmry Deniz19 ben yaşamadım ama eltimin oğlunda olmuştu 16 aylık filan 2-3 gün ateşi cıkmıştı sağlıkocagına götürdüler dişten dediler. snra geçti sanırım diştenmiş onunki ihmal etmemek gerekli🥺geçmiş olsun
HamzaSiracveBen Deniz19 bizde 16 aylıgız gecen hafta yasadık 38 39 bucugu bulan ateşimiz vardı surubuda fitilide veriyordum az biley dusuyordu gibe cıkıyordu eşimle carsafta salladıgımız da iniyordu biraz uyuyordu butun gun sadece bady sı ıle bıraktım bir gun boyle olduk ertesi gun fark edip baktım 4 dil birden patlamış ateşten sonra ishal yaptı ve haylada devam ediyor 😏😏😏😏
Goksinn Deniz19 ateşi çok yüksek değil. Ilaclarla müdahale etmek yerine biraz ince giydirin. Oturun sakince oyun oynayın çok yorulupta tekrar çıkmasın. Kaynağını bulun dişten dolayı mi yoksa hasta mi olacak bir bakın biz anneyiz anlariz. Duruma gore normalde nasil yikiyorsaniz ayni sicaklikta suyla yıkayın. Eğer hala geçmezse ilaca başvurun. Geçmiş olsun
HamzaSiracveBen Nurmry peki ishal olmuş muydu acaba biliyormusunuz bizde 16 aylıgız 10 gun oldu ishali geçmedi ne yese yarım saat içinde bir pıt la cıkıyor 😌😌
Deniz19 HamzaSiracveBen bende açıkçası ondan şüphelendim bizimde dört altta dört üste dişimiz var. Diğerlerinde ateş oldu ama çok azdı. Bu sefer biraz sarstı.
Durunisamm HamzaSiracveBen benim bebeğim 2 aylıkken dediğiniz gibi ishal ve ateşi vardı sürekli çıkıyordu kollarının altına soğuk uygulama yaptım ve fitil verdim o şekilde bir kaç gün sonra tamamen geçti
Nurmry HamzaSiracveBen yok onun ishali yoktu🤷🏼♀️ muz yedirmeyi deneseniz bol yoğurt bide çok geçmiş olsun
Goksinn HamzaSiracveBen bizde diş dönemlerinde ishal oluyoruz 12 ayligiz pes peşe çıkardığı için yaklaşık 1 aydır ishal gunde 1 tane muz yedirerek az da olsa önlemiş olursun
HamzaSiracveBen Deniz19 bizimde 16 aylık olmamıza ragmen 4 altta 4 uatte vardı sımdı usstte sagda uc tane birden solda birtane altta iki kopek dişi kabarmış bekliyoruz ateşi atlattık galıba da ıshal sıkıntı bızde
HamzaSiracveBen Durunisamm ahhh kuzum kucukken be kolaydı sımdı buyudu ateşini bile ölçtürmüyo koltuk altına bi derece koymam imkansız aglıyo ateşi daha cok cıkıyor temazsızla olcuyorum onu neden tutuyomuşum ona bi ıslak mendili bile dedırtmıyo tenıne bizimki ateşliyken sadece carsafta sallanmayala ve arabada gezmekle atesini indirtiyo 😌😌😞😞
Deniz19 Goksinn teşekkür ederim ben biraz panik anneyim sanırım aklım pek başımda olmuyor çok üzülüyorum onu öyle görünce ☺️
Goksinn Deniz19 konu evlat olunca hepimiz korkuyoruz. Eklem yerlerine ılık suyla kompres te yapabilirsin oda iyi gelebilir
HamzaSiracveBen Nurmry ooyy ooyy neler yedirmiyorum ki patates havuç elma pirinç makarna cubuk kraker maden suyu muzu nırmaldede gunde ıkı tane yediği için bizde kabızlık yapmıyor normal sartlardada suyunu sıvısınıda içiyor ama hemen cıkıyor işte
Durunisamm HamzaSiracveBen ay kıyamma ya çok geçmiş olsun o zaman ama bu virüste de hastaneye gidilecek gibi değil insan korkuyor Yine de ateşi düşmüyorsa önlemlerinizi alıp gidin
HamzaSiracveBen Goksinn yok kuzum yedirmediğim sey yok muzu normalde ogun olarak tukettıgı ıcın kabızlık yapmıyor gunde ıkı muz yıyor ama onun yanısıra patates havuc pirinç makarna maden suyu cubuk kraker elma kabı yapabılecek herseyı verıyorum tık yok
HamzaSiracveBen Durunisamm aslında dişten oldugunu tahmin edebiliyordum guzırsuzlugu eller agızda filan ama işte suphe gelcek ya gittik işk gun dusuremeyınce savlık ocagına goturdum bogazında enfeksyon var dedı antıbıyotık verdi sonra aksamına gine dusmedı tıtremeyle geldi acıle gittik onlar da diş dedi