Cifteanne Alpaslanceylan bi sağına bi soluna bazen sırt üstü bazen yüz üstü kafa şekli çok güzel doğduğu gibi kaldı oyüzden
Deletedmom413 Alpaslanceylan Sag sol yan yatiriyorum tabi bu 5 dk sürmüyo Düz besikte yan yatip ayaklari disari sarkitiyo :)
Aryasare Alpaslanceylan Sırtüstü yatıyo hep sadece kafayı saga sola çeviriyo o kadar ama yatış şekli sırtüstü
DogaLina Alpaslanceylan ben sırt üstü yatırıyorum o beşiği komple dolaşıyo 😆ama daha cok yüzüstü yatarken rahat yatıyo
Sum87 11 aylık oldugu için her türlü şekle giriyor şuan ama daha küçükken bir sağ bir sol tarafa yatırıyordum
Mltmgzgn Doğduğundan beri yüz üstü yatırıyorum rahat nefes alıyo uykusunu daha güzel alıyo hem de aşırı rahat oluyo
Seden Mltmgzgn benim oğlumda öyle sağa sola donuyo ama düz uyumuyo, yatsa bile farkına varınca kızarak yüzüstü yatiyo yine 😃 şuan 14 aylık sizinki düz uyuyo mu acaba
Birkoalaanasi Uykuya dalarken yüzüstü uyuyor, sonrası hak getire bacaklar beşikten çıkmış kafa bir yerde 🥀
Mltmgzgn Seden yok ben hep yüz üstü yatırıhorum sırt üstü yattığında maksimum bir saat uyuyo ama diğer türlü en az iki saat uyur
EmineKzr Bende ya sağ ya da sol tarafa yatırıyorum ama kılıktan kılığa giriyor yaptırdığım anda yüz üstü dönüyor 😀😀
Eselnef Alpaslanceylan ben salladıktan sonra yatagına yan yatırıyorum. Zaten bebegi koyunca kafasını bi tarafa cevirirse o tarafa yatmak istermis kafasını cevirdigi yere döndürüyorum. Sonra o istedigi pozisyona geçiyo dönüyo vs vs
Deletedmom388 Alpaslanceylan 2-3aylık olduğundan beri yüz üstü uyuyor başka türlü kesinlikle uyumuyor🤷🏻♀️
Snmtt Alpaslanceylan göbek bağı düştüğünden beri yüz üstü yatırıyorum daha uzun uyuyo ve çok daha rahat etti. DoktorumuZ da kesinlikle başka şekilde yatırma böyle yatsın hep dedi👍
Mrvksee İlk doğduğunda yan yatırıyordum 1aylık olunca yüzüstü denedim ve daha uzun uyuduğunu farkettim. Şuanda 3.5 aylığız sırtüstü yatırdığım an uyanıyor sadece yüzüstü yatıyor tekrar arada sırtüstü uyumasına alıştırmaya çalışıyorum 🤷🏼♀️
Annesininpogacayanagi Alpaslanceylan sırt ustu ayakta sallayarak uyuduktan sonra kendiliğinden yan dönüyor sonra yüz üstü geçiyor. Tekrar sırt üstüne dönemiyor daha bi ağlıyor ben düzeltiyorum sonra geri uyuyor. Bacaklar mutlaka üstümde.
tosuncukannesi Alpaslanceylan 5 ay 7 günlük pışpışlayarak uyuttugum için yan yatırıyorum her uyanışında farklı bir pozisyonda buluyorum hatta beşiğin bı tarafına yatırıyorum sabah diğer tarafında buluyorum 😂
Mltmgzgn Alpaslanceylan tabi sık sık kontrol etmek gerekiyor bebek o yatışa ilk alışana kadar sonra zaten kendisi sağa sola çeviriyor kafasını büyüdükçe nefessiz bırakmıyor kendini