Srpege Asudee keşke doktorunuza danışsanız bizim burada vereceğimiz ya tavsiyeler istemeden yanlış birşeye sebep olabilir. Doktorunuz mesajlara cevap veriyor mu whatsapptan yazın
deletedmom4842 [bilinmeyen] Mesela tatlıyla tuzluyu karıştırıp vermek doğru değil ama mesela yoğurdun içine meyve yada pekmez oluyor ama bebe bisküvisini peynir yada labneyle karıştırmadan direkt ıslatıp verse daha iyi bebekler yesin diye genelde hem karıştırıyorlar ama çok iyi bi tat elde edilmiyor ben yumurtayla pekmezi karıştıran gördüm kendisi bile yiyemez ama bebeğine ne bulduysa katıp veriyor her şeyin saf halini alda daha iyi olur en azından birbirine uyan şeylerle birleştirmek daha iyi
Lcy03 tgc hic vermedim allergiesi olsun kesillikle vermeyin dediler ben bi pazartesi arayim sorim niye verilmemesi gerekiyor
Lcy03 Asudee hayiir alergieden deyil almanyad adoktorlar 1 yasa kadar peynir yogurt süt verilmemesini istiyolar sonradan sorun yasamamalari icin
tgc Lcy03 süt sindirimi zor olduğu için 1yasa kadar verilmiyor zaten ama yoğurt ben hep verdim hatta sütü yarım suyla açıp mama da yapardım :) vardır elbet bir bildikleri
Alyask Lcy03 zaten bıberona devam sütünü suyla yapıyorum üstüne koyup karıstırıyorum arkasında da yazıyo zaten