Mihrimahimmmmmm Kizlar bi akrabam korona olms onu yaninada kardesm gidiyodu gecende bize geldi 4 gun bekleyin belirtiler icin dediler bnm gibi boyle bekleyipde bi skntisi cikan oldumu acaba
Ebruferit Mihrimahimmmmmm canım 4 gün değil 14 gün kendinizi karantinaya almanız lazım kimseylé temasta bulunmayin lütfen mümkün oldukça evden dışarı çıkmayın dikkatli olun herhangi bir şikayette ateş öksürük nefes darlığı tat alamama gibi durumlarda aile hekiminiZi yada 112 yi arayabilirsiniz eşim doktor bende saglikciyim ordan biliyorum belli olmuyor 14.gün bile belirti olabiliyor dikkat edin lutfen sağlıcakla
Hilaliahmer Mihrimahimmmmmm 4 günde belli olmayabilir. Benim tüm ailem yakalandı önce kardeşim, 11 gün sonra da ailemin diğer üyelerinde belirtiler çıkmaya başladı o yüzden 14 gün kuralı diyorlar. Kendinizi izole edin kimse ile görüşmeyi umarım birşey çıkmaz 🙏
balkizimbebegim Mihrimahimmmmmm benim eniştem yakalanalı 20gün oldu ve aynı gün dayımla yanyana yemek yemişler malesef eniştemi kaybettik ama dayımda çok şükür bişey çıkmadı🤲🏻
Sum87 Ahh sosyal mesafe ahh .. umarım olmaz belli olmuyor bir evde herkes olup 1 kişiye bulaşmıyor bizim bir tanıdıgımızın öyleydi geçmiş olsun
Mihrimahimmmmmm Sum87 doktor arkadaşım 4 gun icinde bisey cikmazsa korkma dedi 2 aydir cikmiyormki ben tasinmam lazm dogru duzgun ev bile bakamadim kardesimin dusunceszligi evime kimseyide almadim ztn demek geldimi dikkat etsende bosa
Mihrimahimmmmmm Ebruferit doktpr arkadasm 4 gun dedi bnde 14 gun biliyodum 4 günden sonra agir hastalik gecirmiyomusun olsan bile anlamadmki ben
Mihrimahimmmmmm Yamur ben 2 aydir evden cikmadim kardesm inatla geldi bize dusuncesizligi yuzunden basimiza bi is gelmez insallah 😔
Ebruferit Mihrimahimmmmmm hicbir belirti gostermedende geçiren var cok ağır geçirende lütfen siz 14 gün kendinizi izole edin kimseyle temasta bulunmayın test negatif çıksa bile ilk 14 gün çok önemli