CatBoy Oğlum kumandayı kaşla göz arasında damacananın içine atmış çalışmıyor pirincin içine koydum var Mıdır bildiğiniz başka bir kurtarma yöntemi 😔
YK_ CatBoy kız şükret haline bizimki herseyi direk balkondan aşağı atıyor ve 7. Katta oturuyorum sen düşün gerisini 😇
CatBoy Meftunbade ben gideni değil giden beni kaybetmiştir o zaman 😂 100 liradan olduk durduk yere iyi mi 🙄
queenMother CatBoy biz böyle bişey yaşamamak için tvnin kendi kumandasını kaldırdık 20 liralık kumanda kullanıyoruz çünkü sürekli ortada çocuklar atıyor yere kırılıyor bozuluyor tv kendi kumandasını internete filan gireceğimizde indiriyoruz sonra tekrar yukarı😂
_sutepe34 CatBoy keşke 100 lira olsa bulaşık makinesi bozdu bizim kızımız bebekler bi mücize bunu unutmayın
Metesmom Bizim kumanda da sürünüyor tutukluk yapıyor bazen hiç çalışmıyor eşim bir şekilde düzeltiyor ama son günleri hissediyorum😂
Erenela_ CatBoy evet birsürü oyuncağı var hiç biriyle oynamıyor nerde antin kuntin şey var onla oynuyor bugün bir saat metreyle oynadı evirdi çevirdi 9 aylık bu arada oğlum
CatBoy YK_ yaaa Allah yardımcınız olsun 😂 o nereye siz oraya o zaman dicem ama kaşla göz arası hallediyorlar ☺️☺️
YK_ CatBoy aynen telsizi attı kıyafetlerini çoraplarını meyveleri en son terlik atarken yakaladım evde daha çok eksik var ama aşağıda bulamadık onlar da muhtemelen çöpe gitti😂😂