Emine7 Kızlar Oğlum 4 aylık oldu uyku duzenımız var aslnda ama sizlerınkınıe merak edıyrm gun ıcınde kac defa uyuyor sabah aksam kacta uyuyp uyanıyor acaba
Akademisyenanne Emine7 sabah 9-12 arasi uyuyor. Oglen 3-5 arasi, aksam 6-8 arasi, 9.30-12 arasi. Genelde 2-3 saatte bir uyaniyor. Gece de boyle. Kesinttisiz uyku yok.
Deletedmom193 Emine7 sabah 7 de uyanıyor 11 de uyuyor 1 de uyanıyor 3 de uyuyor 5 de uyaniyor 7 de uyuyor 9 de uyanıyor gece uykusuna geçiyoruz 10 da gece 3-4 gibi uyanıyor emiyor geri yatıyor sabah 7 de uyaniyor yeni güne merhaba diyoruz🥰
Nurunannesi42 Emine7 sabah 7 de uyanıyor 10 da tekrar uyuyoruz 12 de kalkıyor 2 de tekrar uyuyor 4 yada 5 te kalkıyor gece uykusunda 9 da yatiyoruz gün bitmiş oluyor 😊
Emine7 Deletedmom193 Gercekden cok iyi maşallahh😊 Bizde güne 7 7 bucuk gıbı baslıyrzz ama bu ara uykusu bı duzensız oldu nedendır bılemedım teşekkür ederim bilgin için 🌸
Emine7 Deletedmom193 bizde 4 aynolana kadar uyku duzneı cok iyiydi ama 4 ay oldugu gun bı huzursuzlastı 😊
Deletedmom193 Tazeanne0 Maşallah tabi her zaman aynı olmuyor geneli söyledim bazen yarım saat 1 saat uyudugu oluyo ruh haline bağlı prensesin😍 her uykudan önce altını kontrol edin karnını doyurun gazını çıkarın daha uzun süreli uyuyorlar 🌼
Emine7 Deletedmom193 inşallah canm ya ama 4. Ay atağı varmıs sanırımm 2. Büyüme dönemi belkı ondandır 🙄
Emine7 pasabeyy sanırım 4. Ay atagı dıyorlar ama bıde atak haftası hesaplama nasl blmyrm belkı oda olabılır
_ikiz_annesi_ Akşam 9:30 uyuyorlar,Gece 3de uyanıyorlar emziriyorum ,6 da uyanıyorlar, 8de uyuyorlar.9-10 gibi uyanıyorlar.12de uyuyorlar 2de uyanıyorlar. 4de uyuyorlar 5-6 gibi uyaniyorlar 7-8 gibi 30 dk şekerleme yapıyorlar.
Emine7 _ikiz_annesi_ çok güzelmiş maşallahh bozulmaz ınsallah düzeniniz hiçç, bebegınıze göre mı bu duzenı yaptınız peki
armi1 gece uykusuna 7 de geciyor acıkırsa uyanıyor ben uyurken emziriyorum iki saate bir ama12 de mama veriyorum bu arada 7 de de veriyorum mama 12den sonra 3 gibi uyanıyor emziriyorum ardına hemen mama veriyorum tekrar 6 da uyanıyor bu arada aksam 7 den beri sadece beslenme için uykusu aralanıyor asla uyanmıyor masallah böylece sabah 6 ya kadar deliksiz yatıyor 6 dan sonra karnı doyunca yatakta oynuyoruz spor yapıyoruz falan saat 8 i buluyor tekrar uykuya yatıyor bir saat uyuyor bundan sonrakiler de hep beslenme oyun ve uyku seklinde oluyor o da ortalama 2 bucuk saatte bir uykuya dalma oluyor bizim tek sorunumuz sallama uykusu gelince aglıyor sallamamı istiyor
Emine7 armi1 hımmm bizde malesef sallayarak uyuyorz pusette sallıyrm genelde ona alıstı 🙄 o zaman2bucuk saaatte bır uyuması gerek galıba
Emine7 Nurunannesi42 sizinkyle benmkıncoo benzıyor ama sizin gün içinde uyurken uyku suresi uzunmus bızımkı oglen sadece 2bucuk saat oglene kadar ve aksam ustu olan genelde 1 saat 🙄