Elzaderen Merhaba kızlar doğum yapalı 4 ay oldu ve ciddi saç dökülmesi yaşıyorum, artık seyrekleşme başladı napcam bilmiyorum ,Emzirmeden dolayı vitamin kullanamıyorum, yaşayanlardan yardım rica ediyorum
TalentedMom Elzaderen benim bebeğim 3 aylık al benden de o kadar çok fazla dökülüyor ince telli ve çok az saçlarım var ne yapacağımı bilmiyorum çocuk anneyi tanır diyorlar
galadriel Elzaderen çok normal bende 6. Aya kadar yaşadım sonrasında azaldı extra bişey kullanmadım halleles mi bişi şampuanı duymuştum
Tugkaninannesi Elzaderen yoo kullanabilirsiniz, imom latte diye bir vitamin var emziren annelere ozel. Ben o sekilde durdurmustum sac dokulmemi. 1 haftada etki etmisti, cok fazla dokuluyordu.
Elzaderen TalentedMom eeet annemde öyle diyor bebek anneyi tanıdığında olurmuş ama bu nasıl tanıma 😳 benmde ince telli saçım ve özellikle duş sonrası avuç avuç dökülüo ayrıca evde her yerde saç süpürmekten de bıktım
Elzaderen galadriel aynen oluk oluk doğru tabir geçio mu gerçekten normalleşiyor mu bide bu dönem boya yaptrsam daha mı kötü olur karar veremiyorum
Elzaderen laleninannesi bi tanıdığım şampuanla doğum kontrol hapını karştrmamı ve sadece saça uygulamamı söledi saçı kudurtuyormuş , dökülme karşıtı şampuan sip verdm gelsn denicem bi umarım işe yarar sizede bilgi veririm
laleninannesi Elzaderen bende sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım bakalım ama normal bir süreçmiş zamanla azalıp duruyormuş
Balarisii Benim de çok dökülüyor ama demir ve d vitamini kullanmaya başlayalı azaldı çok pahalı şampuanlar aldım hiç bir işe yaramadı kan tahlili yaptırma imkanın varsa yaptır canım