Besteninannesiii Kozlar ya bebeğim 3,5 aylık. Aşırı saç dökülmem başladı sanırım emzirmeden kaynaklı. Banyoda avuç avuç dökülüyor. Yatak falan hep kıl çok iğrenirim. Neler yaptınız acaba ? Var mı önerileriniz ?
Esra-Hatice Besteninannesiii benimde bebeğim 3 aylık ve iki aydan beridir saçlarım dökülüyor Farmasinin sarımsak özlü şampuani ni aldim etki eder mi bilmiyorum 🤷
Masal_Nur Besteninannesiii Evet benim bebeğimde 3 ay 5 günlük benimde çok dökülüyor. Annem bebeğin yüzüne güldüğü için dökülüyor diyor. Bende kullamsım sarımsaklı şampuan fayda etmedi
Sabis42 Besteninannesiii kızım 4 aylık 2 ay önce başladı saç dökülmem hala devam ediyor halallesofficial ürünlerinden aldım ama hiç bi fayda görmedim ben de.. bi çözümünü bulan varsa söylesin 🙏
BhrKrmn Besteninannesiii bende aynı durumdayım 3 ay 18 günlük olduk. Annem bebeğin seni tanıdıkça dökülecek demişti de dalga geçmiştim hurafe şeyler diye 🤣🤣 denk mi geldi anlamadım ama avuç avuç dökülüyor ve hiçbir şey yapmıyorum. Bir kaç aya düzelirmis bunuda annem söyledi bu sefer inanasım geldi beklicem 😂😅
Deletedmom148 Masal_Nur doğru soyluyor annen,eskiler bilir🥰Benım oğluşta 3ay 4günlük bendede var saç dökülmesi🥀
Besteninannesiii Masal_Nur ay cidden bebeğim 1,5 aydır beni görünce hep Güler. Sebebi oysa hiç dert etmemek lazımmış 😀
Besteninannesiii BhrKrmn ben hiç duymamıştım çok şaşırdım. Saç dökülmesi kötü ama nedeni güzel bir şeymiş ☺️
Derincanan Besteninannesiii avuç dolusu saçım dökülürdü görümcem bi kür önerdi bi yemek kaşıgı ısırgan otu üç yemek kaşığı lavanta bibuçuk suyla kaynat beş dk demlensin bi fısfıs şişesine koy benim vücut spryi şişesi vardı ona koydum günde üç kere sık kafaya dedi iki haftadır yapıyorum sıkıp masaj yapıp tarıyorum sabah kalktıgımda yastığımda saç yok banyo yapıyorum saçlarım yok denecek kadsr dökülüyor çok memnun kaldım ben tavsiye denemk isteyen deneyebilir canım 🤗
BirVeraAnnesi35 Besteninannesiii emzirme değilde hormonlarla alakalı genelde 2.aydan sonra dökülür diyor doktorlar hamilelikte dökülmeyen saçlar şimdi dökülüyor ben çam terabentin yağı kullandım biraz iyi geldi şampuana karıştırdım
Kusannesi Besteninannesiii benimde öyle resmen su gibi akıyor kansermişim gibi. Çam terebentin aldım şampuanın içine döktüm bakalım durucakmı. Urban care dökülme karşıtı bir şampuanı var grili morlu kesinlikle onu al bide. Bende simdi tekrar alıcam 1 tane dökülen saçın kalmicak sürekli kullandıgm sampuan
Ebruibili Besteninannesiii farmasinin sarımsak özlü şampuanı kesin çözüm mutlaka dene ben çok faydasını gördüm