Expresso Kızlar merhaba 3 buçuk aylık kızımin dili pamukçuk olmuş nasıl geçer tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen. Birde benim göğsüme bulaşmış sanırım emziremiyirum acisindan sanki gogsumun ucu kopmuş gibi acıyor napsam geçer bilmiyorum. Mamada içmiyor ağlaya ağlaya emziriyorum.
Umut1 Bebe Expresso Bebeğinizin dilini karbonatlı suyla silebilirsiniz göğüsünüze de bulaştıysa göğsünüze de sürün geçer inşallah bir iki silmede
Tuba8406 Expresso merhaba karbonatli su ile silmek cok saglikli degil dilin yapisi bozuyormuş. Bir damlasi var onun ve bildigim en dogal.yontem karadut özü suyu bununla silerseniz kesinlikle gececektir. Gecmis olsun
rsatlgn Expresso yani koca karı işi diye düşünmezseniz eğer bi tavsiye de bulunacağım. Arkadaşımın bebeği de olmuştu ne yapsa geçmedi bi akrabamız annesinin saçıyla toplasın dedi. Anne gusül abdest alıp gelip saçı ıslakken parmağına dolayıp ağzında dolandırıyor saça geliyor pamukçuklar
tutu11 Expresso gazlı bezi parmağıma dolayıp karbonatlı suya batiriyorum ve siliyorum. Dili ve yanak içleri.
Meryemserdar Aynısını biz yaşadık cnım çok kötü oluyor göğüsdeki acısı doktorunuza danışın onun damlası var bir iki güne geçiyor geçmiş olsun.
rsatlgn [bilinmeyen] her yolu denedi geçmeyince artık onu yapmıştı öyle geçti bebekten bebeğe de fark edebilir belki bilemem 🤷🏼♀️
2707 Expresso göğüs acısı zamanla geçer ona yapacak bi şey yok. Pamukçuk için ise bir tülbenti ıslatıp suyunu sıkın ağzında dolandırın o da geçer
Azraninnnannnesi Expresso canım karbonatlı Sudan cok, suyun kendisi daha çabuk geçiriyor. Ben emzirmeden sonra karbonatlı su yaptım dil ve yanak içlerine biraz sonra su verdim bir çay kaşığı günde 3 kere yaptım 2-3 güne geçti hemen