PonciKom merhabalar ilk adımı arabasını satıyorum kızım sadece öndekı oyuncaklarıyla oynadı yürümeyi kendı yaptı bunla hıcbısey yapmadı tertemiz aparatları tam. fisher price 70 tl isteyenelr mervealyaercan ıntgram hesabım burda cok takılmıyrum gormeyebılırım
MuhammedAmine PonciKom fisher Price olduğuna emin misin ? Aynısı bende var e bebekten aldım baby toys marka üretimi pilsan . 😊
PonciKom MuhammedAmine ayy valla oruclu öyle olmuş evet pilsan ama fiyatta yukseltmek ıcın yapmadım gercekten pahalı üründü markatı yanlıs yazmısım:)
MuhammedAmine PonciKom öyle düşünmedim zaten yanlış yazdığınızı farkettim alıcak olan kişi açısından sorun olmasın diye belirtmek istedim . Çok kullanışlı evet oğlum çok sevdi çok beğenerek kullandık ama fiyatınızı pahalı bulduğumu söylemek istiyorum ara ara indirime giriyor ben 85 liraya aldım şu anda da 100 lira zaten . Sizin bileceğiniz iş tabi fikrimi söylemek istedim sadece ☺️
PonciKom MuhammedAmine e bebekte satılmıyor bildiğim kadaryla baby toys benzıyor sadece şuan en uugunu 130 tl nete cok baktım valla 70 den aşagı yoktu hep yukarıkı fiyatlardı bıde sıfır gibi oldugu ıcın benm kızım bunu hıc kullanmadı zaten bunu kullanmadan yürüdü köşede duruyordu yanii işin açıkcası yer kaplıyor. ama yıne dusunen kısıler fiyatları araştırsın tbikii
PonciKom MuhammedAmine ben oradan almadım bılmıyorum hem indirimden almışsınız gercek fiyatları pahalı:) herkez indirimi herxaman yakalayamaz yınede herkez kendı bilir baska yerlerdede satısa sundum burdakı bayan eşime sorcam dedi onu beklıyorum
PonciKom MuhammedAmine renktende olabılırmı acaba bazen en cok satan ürün rengidaha pahalı şimdi tekrar baktm sizin gibi renklıler 100 tl benmkı gibibembeyaz olan bazı yerde 180 bazı yerde 204 :)
MuhammedAmine PonciKom Siz öyle deyince e bebeğe tekrar baktım uygulaması var telefonumda bizdeki ürün 100 lira fiyatı . Şimdi renk olayına gelirsek yeşil ve beyaz arasında bana göre yeşil daha dikkat çekici ve önündeki aktivitelerin her biri ayrı renk Tıpkı sizin ki gibi aynı ürün zaten . Siz kaça aldıysanız ürün o fiyattır . sanırım pahalıya almışsınız ona göre fiyat veriyorsunuz . Yoksa daha uyguna alıp piyasaya göre sattığınızı düşünmüyorum ben 😊 bol kazançlar 🌸🌸🌸
PonciKom MuhammedAmine ben 130 a aldım ama şöyle diyeyim dedıgınız gibi 100 tl diyorshnhz sıfır ürünü 50 40 tlye vercek değilim demi ama :) bu arda beyaz en tutulanıdır iyi gunler :)