Deletedmom283 Newmothers Yenidoğan bebeklerin bir çoğunda görülen bi durum 🌿 serum fizyolojik ile temizleyebilirsiniz.
Sasah1441 Newmothers geçiyor canım benim sakın elinizle dokunmayın demişti Dr bize. Bizde de vardı damla vermişti. Birde pamuk ile göz pınarına hafifçe tampon yaptırmıştı Dr. Öyle yapınca iyice akıyor yaparsan eğer korkma. ❤️🍀
BaharBebek34 Newmothers benim de bebeğimin başlamıştı aynı zamanlarda, şimdi 12. günde. Dr çayla pamuk pansumanı önerdi bir de serçe parmakla gözlerin burna yakın kısmlarına masaj hafif hafif. İki üç gün yaptım, çok iyi geldi.
Newmothers Sasah1441 çok teşekkür ederim eşim gitti aldı şimdi göz damlası . Sanki canı acıyor gibi hissediyorum üzülüyorum.
Sasah1441 Newmothers rica ederim canım geçmiş olsun. Üzülme akması daha iyi mikrop var demekki acımaz zaten damla da yakmıyor. Makyaj silme pamuğu vardı bende onla hafif hafif masaj yapıyordum onu bi dene istersen❤️🍀
Deletedmom414 Bebegim 14 gunluk 4 5 gundur gozu sizinki gibi. Cay pansumani ise yaramadı ikinco gozundede baslayinca dr damla verdi.Bakalım ise yarar inş
TalentedMom Newmothers ılık çayın demini tülbente süzdür o gözüne dokundurt ve göz kanalı masajı yap tıkalı olabilir görüne da videolar var ben ikisini yaptım geçti
Brclina Eğer anne sütü alıyorsa gazlı beze sütünüzden sağıp silebilirsiniz çok çabuk etkisini gösteriyor göz kanalları tıkalı olduğu İçin çapaklanma oluyor hafif masaj yapmamı önermişti burnun üst yan taraflarına doktorumuz