Habibe2746 İki üç gündür bebeğimin kafasının derisi soyuluyor sanki kepek kepek dökülüyor taradıkça bebeğim bir buçuk aylık haftada iki kere banyo yaptiriyorum. Bir yandan da saçının ön kısımları döküldü. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar sizce ne yapmam gerek ?
Egemre Habibe2746 bu aylarda cok normal canım saçları dökülecek yenisi çıkıcak . Havalar güzel 2 günde bir yıkayabilirsin. Yıkamadan yarım saat önce sacina hakika zeytinyağı sür diplerine masaj yaparak beklet sonra yıka ardından saçlarını önce arkaya sonra öne olcak şekilde 4-5kere tara ve bundan sonraki her süreçte mutlaka tara 1-2hafta içinde gecer .ama dökülmeye yapcak bisey yok saclarini kestirebilirsin . Diger saci hepsi esit daha gür sekilde çıkacaktır
anne15 Habibe2746 konak o canım. Saca krem sürüp bekletip ertesi günü tarıyosun birkaç sefer uygulayınca geciyomuş ama ben yasamadım krem tavsiyem yok dra danışın
Habibe2746 NamelesS olabilir ama iltihap falan yok sadece saçı dökülen yerlerinde var belki hafif konaktır ne yapmam gerek
Habibe2746 Egemre 1-2 haftada geçer diyosun yani tesekkur ederim 😊 ilk anneliğ de haliyle biraz bilgisizim 😂 zeytinyagi mantikliymis artik oyle yaparim
Egemre Habibe2746 valla ben dediğim gibi 2 günde 1 uyguladım 10 günü bulmadı gecti canım. Insallah sizinde gecer hemen :)