2018annesii Bebeğini ayağında sallayan anneler uyku eğitimi düşünüyormusunuz bu alışkanlığı nasıl unutturabiliriz malesef sallanarak uyuyor oğlum🤦🏻♀️
Ays-nn 2018annesii 5 aylık oğlum 5 aydır ayağımda sallıyorum inanılmaz gazlıydı ilk 3 ay ve ve bi şekilde öyle uyumaya alıştı. Bir çok yöntem denedim ama çok ağladı bazı eğitmenler 45 dakikaya kadar ağlamasını normal görüyor ama ben annesi olarak göremedim malesef 🤦♀️ oyüzdende son buldu uyku eğitimimiz😀
MucizemGeldi 2018annesii 6 ayligiz son 1 bucuk aydir ayagimda salliyorum ondan önce kucagimda uyurdu egitime gelince cok isterim ama nasil ve nerden baslicam bilmiyorum sanirim yaza dogru anca veririm Odasinda yatmaya baslayinca 😕
Zuhal 2018annesii benmkıde 5 aylık,şimdi kalktı yine mecbur ayakta sallıyorum, önceden kucakta uyuyodu zor gelmeye başladı diye sallıyorum, ama bu da zor gecenin bi körü salla dur.. Çok istiyorum ama yapamıyorum uyku eğitimi. Nasıl gitcek böyle bilmem
Melihaa 5 dk sonra dayanamayıp aldım yatağından ama mohfoldum şuan kucağımda emerek uyuyo ve göğsüm koptu galiba 😂 kararlıyım yarın olucak🙅♀️
KbrArya 2.5 aylık kızıma piş piş pat ile uyutuyorum doğduğundan beri. 15 gündür kendi odasında uyuyor hemencik gece 1 den sabah 6 7 ye kadar deliksiz