Esmaozenn Herkese mrb 🥰 3 ay 12 günlük kızım var normalde eli hep ağzında normal diye düşünüyorum yalnız 2 gündür abartılacak derecede elleri ağzından çıkmıyor başına gelen var mı? Tek aklıma gelen diş çıkarması ama erken değil mi?
Meyra Esmaozenn 2.5 aylıkken ellerini ağzına sokmaya başladı kizim simdi 4 aylik olduk bildiniz alt damağıni kasiyo resmen yalnz bizde bi terslik var köpek dişlerimiz beyazladı 3.5 aylıkken smdi patlamak üzere 😂😂
Meryemserdar Esmaozenn bizde 3 ay 10 günlüğüz bide aynıyız ikisi birden sokmaya çalışıyodoktor kontrolünde sordum doktor bu aylarda kendilerini tanıyo ellerini ağzına götürmesi normal dişle bi alakası yok dedi
Esmaozenn Meryemserdar bende 10 gün önce gittiğimde normal demişti ama bu kadar aşırı durumda olunca burdan bilenlere sormak istedim 😊
Esmaozenn [bilinmeyen] aaaa inanmıyorum ciddi ciddi çıkardı he 🥳ay hadi ağrısız sızısız darısı başıma inş o zaman 😂
Meyra Esmaozenn bizde ayni durumdayiz demek ki normal bir durummuş bende baya sasrmstm görünce bi terslik mi var acaba diye