snyck myloves23 bu bir hastalik bulimia ydi galiba adı gorumcem lisedeyken yakalanmış yiyip çıkarmış surekli halbuki 65 kiloymuş kendini durduramamış 40 kiloya düşmüş ölümden dönmüş hala takıntılı cikolata pilav makarna sarma poğaça börek hicbisey yemez şuan 55 kilo boyu 1.70 ama sürekli kalcam çok geniş bacaklarım şişman diye ortalıkta dolaniyo
Gdogru myloves23 ay ergenliğimde yaptım ben öyle bir hata 😂😂 yiyip yiyip kusuyordum. Ciddi kilo verdim ama bana hatırası reflü olarak kaldı 🙄 sonra da 2 katını geri aldım zaten 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ebruayd1n Ayy kusmak çok kötü 🤪 valla benim midem rahatsızdı bi dönem abartmıyorum 1 ay boyunca vücudum kusmaya alıştı istemsiz ve ne yediysem çıkardım 3 kilo verdim zor unutturdum vücuduma zaten bide diyeti mi varmış 🙄🙄 ıyy
RundownMom myloves23 evet sonra da bu bünyede alışkanlık haline geliyor ve anoreksiya oluyorlar. Manken hastalığı.
VERA19 myloves23 Hamileyken 4 ay boyunca günde 4 kere kustum🤦🏻♀️ Bu şekilde zayıflayacağıma hiç yemem daha iyi valla😂 Çok fenaydı unutamıyorum
Duygusm myloves23 Bu çok tehlikeli bir rahatsızlığa neden olabilir. İnsan bir süre sonra her yediğini kusmaya başlar ve kilo vererek ölür. Her kim paylaştı ise rapor edilmeli.
Madame myloves23 anoreksiya hastalığı bu.. bu şekilde başlayıp daha sonra hastalığa döner. Hatta bazı mankenler sevdiği yiyeceği yedikten sonra vücuda geçmeden gidip kusarlar 🤷
Keremozaninannesi myloves23 yapan varmıdır bilmiyorum ama bunu yapacağıma paşalar gibi şişman olurum daha iyi 😌