Gulsahh5258 Sevgili anneler 3 aylık 17 günlük bebegımı sünnet yaptıracağım. Benim gibi bu aylarda yaptıran var mı ? Nasıl bir duygu ? Ben biraz korkuyorum da 🙀😓
DerenGrkemYetiker Gulsahh5258 bizde tam 3 ay 20 günlükken yaptrdık canım hiç korkma sadece eve geldik 2-3 saat mızmızlandı sonra bir daha hiç sorun olmadı hemen aynı gün yıkadık pansuman krem hiçbirşey yapmadık.
Guls Gulsahh5258 bizim yaptırdığımızda 43 günlüktü. İlk gün ağrısı oldu bugün 1 hafta oldu gayet iyi.hatta içerde bitik varmış iyiki erken yaptırdınız dedi sünnetçi.
deletedmom4842 Gulsahh5258 Bende 3,5 aylıkken yaptırdım ilk gün biraz zor oldu ertesi gün hiçbir şey kalmadı korkmayın ilk günü geçerse rahatlar geçmiş olsun şimdiden
Tazeannee Cnm hiç korkma ilk gün gece ağrısı oluyo çok uyanıyo gece sonra hiç bişeyi kalmıyo bizimkisi çok ağladı yapılırken korktu 3 aylıktı tamamen bayıltsalardı keşke dedm onun haricinde çok iyiydi 😘
Gulsahh5258 DerenGrkemYetiker aynı gün yıkamaya bişey demediler mi . Pazartesi inşallah bende atlatıcam👶🏻
Cagininannesipinar Benim oglum 5 bucuk aylik peki sadece bolgeyi uyuşturuyorlar degil mi. Bide ozelde mi yaptrdinz
Gulsahh5258 Cagininannesipinar özelde yaptırıcam. Doktor sadece pipiyi uyusturacagını söyledi bilmiyorum nasıl olacak 🤷♀️
Guls bahar159357bahar sünnet derisinin organa yapışık olma durumu tehlikeli olabiliyor baktırmak lazım
Tgb05 Benim bulindugim sehirde bebbekte bir sorun yoksa 9 aydan once yapan yok dedi doktorum . Bebegim 3 ay 16 gunluk bu ay yaptirmayi dusunuyordum aslinda
Melihaa Tgb05 benimde üç ayy geçti bebeğim doğar doğmaz yaptırsaydım keşke diyorum büyüklerimiz sağolsun tıpışlansın kendine gelsin diye ertelettiler ama bende en yakın zamanda yaptıracağım aklı erdiğinde travma olabiliyomuş çocukta
Gulsahh5258 Melihaa bendede aynısı oldu. kendini bilmeden yaptırmak daha iyi aslında ama insan ister istemez korkuyor ilk bebek ilk tecrübe 😓
Akasyaa Merhaba, bizde bugün 3 aylık kontrolümüzde doktorumuza sorduk. 6 ile 1 yaş arasında yapalım dedi. Bu aylarda testislerine zarar verebilir dedi. Daha önce hiç duymadım. O kadar araştırmada yaptım ama hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Tam ayaklanmadan yaptırmayı istiyordum ama şimdi bir şüphe düştü içimize. Sizin doktorlarınız böyle birşey söyledi mi?
Yavuzalii 44. Günümüz. Bugün yaptırdık. Hamdolsun oğlum her zaman ki gibi huysuzlukları aynı 😂 uyku her zamanki gibi yoook 😎 yaptırın ertelemeyşn derim
Melihaa Gulsahh5258 dağrı canım korkuyor insan ama dikkat ettim bize göre daha çabuk iyileşiyo bebeklerin teni sabah çizil kanatsa bile yüzünü akşama hiç bişey kalmıyo