ZeynoAliTugra Kizlar şuan geberiyorum migdem falan çok bulanio basım felakat napicam ya oruç başladı başlayalı 3 veya 4 .cu ilaç falan fayda edmiyor
Mervee1 ZeynoAliTugra migren taşı deneyen insanlar var çok memnunlar fiyatı da makul 25 lira falan bi deneyin bence
Nurlina ZeynoAliTugra imkanın varsa karanlıkta uyumayı dene. Başka türlü biraz zor oluyor ılık duşta bazen iyi gelir
laura_ Kuzum bende aynısını çekiyorum ama eşimden başıma ve göz sonu ve alnımı sıkı sıkı sokmasını istiyorm o yapınca hafifliyor bi dene bence iyi gelir umarım çok çekiyorum migrenden
ZeynoAliTugra laura_ bnde ski ski bagliyorum beynimin üst tarafı uyuşuyor hacamat yaptırdım kafamadan fayda edmedi 2 3 seans daha yapilicakti virüs çıktı ortaya
Nurlina ZeynoAliTugra öyle deme bence benimde. Geceden başlıyor uyuyorum geçmiyor belki rahat uyumamışsın. Sonra tekrar gün içinde uyuyunca daha iyi hissediyorum zaten oruç diye vakit de geçer uyursa. Tabi inşallah imkanın vardır
Nurlina ZeynoAliTugra eskiden bende sıkı sıkı bağlıyordum ama aslında bağlamak daha kötü ediyor. Aç serbest olsun başın. Her ağrıdığında ve olabildiğince başka şeyler düşün odaklan Buda bazen iyi geliyor naçizane
Nekwam ZeynoAliTugra hacamat Allahin izniyle sifa oluyor ben o sayede kurtuldum. Biberiye yagi sürmek iyi geliyormus. Viks çörek otu yagi fln varsa koklayıp sürün gecmis olsun 🤗
ZeynoAliTugra Alfamom hastaneye gidmeye korkuyoruz Ankaradayiz etrafımdaki hastaneler pandemi hastanesi oldu
ZeynoAliTugra Nurlina oruca akşam sahurumu yaptım ama her ihtimale karşı niyet almadım çok şiddetlenir de die napim kizlar bozup ağrı kesici iccem mi Nekwam Alfamom 61 boylamam demi
Alisalpa ZeynoAliTugra iğne vurmayı bilen bi tanıdığına gidebilirsin iki dakika eczaneden alıp iğneyle dikloren di galiba annemi bi o geçiriyor başını
Alfamom ZeynoAliTugra ya keyfe keder değil ya. Eşim de migrenle uyandı bu sabah adam gözünü açamıyordu mecburen gitti iğne oldu şimdi karanlık odada yatıyor.
Nekwam ZeynoAliTugra canim sahura kalkmışsın niyet vakti de kusluk vaktine kadardir suan bozamazsın. Bayılacak kafani duvarlara vuracak kadar kotuysen boz ancak..