Deletedmom260 35_gkgk_35 kaç aylık, birde emdikçe artar azalmaz. Muhtemelen siz beslenmediğiniz için yumuşak gögsünüz ya da terbiye olmuş göğüsler.
Mercey01 35_gkgk_35 benim kızım da 10,5 aylık geceleri memede uyuyor muhtemelen memeden kesene kadar böyle uyur. Bebek emerse sütünüz kesilmez içiniz rahat olsun. Memelerin yumuşak olması normal çünkü terbiye oldular benimde öyle.
Yavuzuannesi2012 35_gkgk_35 oğlum 17 aylık memede uyuyoruz 😀 başka türlü asla uyumaz. Memeden sonra bende merak ediyorum halimi 🤭
35_gkgk_35 Nisagerek gögüslerim çok yumuşadı. 2 emiyor bırakıyor evde genelde gögüslerim açık geziyorum devamlı gel git yapıp emiyor
35_gkgk_35 Deletedmom260 9 ay 15 gün evet uyuyamıyorum bişey yiyemiyorum hemen kucak istiyo aglıyo. Böylr degildi geçenlerde üst komşu kavga etti bagırış çagırış ondan sonra çocuk bi değişti gece 2 3 kere uyanan çocuk 8 9 daha fazlası uyanmaya başladı agresifleşti ☹️
Deletedmom260 35_gkgk_35 bu ayda uyku gerilemesi olabiliyor aynı düzeni oluşturmaya çalışın birde galiba büyüme atağıda var 9. Ayda. Sağlıkla büyütün geçer inşallah.
NurDemir @35_gkgk_35 canm kızım 15 aylık yaklaşık 2-3 aydır bir damla bile sütüm yok kızım memeye olduğundan daha fazla düştü.emerek uyuyordu zaten hala devam 😌 bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor bence meme işi yoksa sütsüz memeyi neden emsin bir bebek 🙈
35_gkgk_35 NurDemir gerçekten mi? Süt gelmese bile emmeye devam mı ediyor? Eee peki uyuyor mu? Yaa eger öyleyse çok mutlu olurum gerçekten 🤗
Merve0655 NurDemir hiç sütünüz olmadığına emin misiniz?bebeğiniz emerken yutkunma sesi vs gelmiyor mu
SeymaCesur Emzik verirseniz rahat edebilirsiniz belki. Tabi bebeğiniz emzik tutarsa. Bazı bebekler tutmuyor
35_gkgk_35 Mercey01 ya en uzun uykusu 1 saat devamlı uyanıyor yanıma gelince uyuyor hemen sütüm mü azalıyor kokuma mı alıştı anlamadım
NurDemir @Ipegim ben bide hamileyim bırakmamız lazım,sütüm de hiç yok zaten olsa bırakmam ama bu durumda bile kıyamıyorum 😔
Kiraz 35_gkgk_35 emerken uyur yine emdiği sürece sütün kesilmez inşallah ama olduda kesildi biberonla mama vwreceksin mecbur biberonu emerken uyur yani bizim öyle oldu emerken uyurdu şimdide biberonla uyuyor
Ipegim 35_gkgk_35 süt var ama ne kadar bilmiyorum ne zamandır sağmadım 😀ama asla kendisi bırakmaz 5 saat emse emer
Mercey01 35_gkgk_35 benim de öyle destekli uyuttuğumuz için emmeyi arıyorlar bir iki kere emip uyuyakalıyor hemen, açlıktan kalkmıyor kızım. ben alıştım Artık sürekli uyanmaya ama tabi dayanamayacak gibi olursam gece emzirmesini keserim.
Yavuzuannesi2012 35_gkgk_35 geliyor canım. Sol göğsüm vermedim kesildi. Sağ göğsümü emiyor. Ama kuvvetli çektiği için canım acıyor.