Deletedmom143 Hepimiz çok güzel ve çok özeliz.. Günümüz kutlu olsun 💕 Burası bagımlılık yaptı vallahi tanıdığım tanımadığım herkesi seviyorum burda alaycı linçleyici olanları da olduğu gibi kabul edip yine seviyorum 😂💕💕
Deletedmom421 Deletedmom143 Ayy canım benim bizde seni burada tanıdığımız kadar seviyoruz o güzel kalbinle bunu yazdıysan gerçek hayatta bence seni daha cok severiz 😘😘❤️
1Anne_ Deletedmom143 keşke olduğu gibi kabul edeceğinize ısrarla yanlışlarını yüzlerine vursanız 😂derdinizle bile alay ediyolar
Deletedmom3 Deletedmom143 😂 ya çokk tatlısınnn kuzuumm 😚💛♥️💜 Kalbin cok güzel belli 😍 Allah için, Allah rızası icin bende tanıdığım tanımadığımm herkesi seviyorummm 😚👭👭👭🌺
Deletedmom143 1Anne_ bazen yakın çevremizdeki insanları bile değiştiremiyoruz olduğu gibi kabulleniyoruz Okuyun gülün geçin 🥰💕
1Anne_ Deletedmom143 henüz anne adayıyım cnm ama daha gelmeden gördüm çok olumsuz olaylar her postta bi alaycı tavırlar falan bazı arkadaşlarda umarım ben gelene kadar giderler😂😂 neyse sizin gibi güzel kalpli annelerin günü kutlu olsun 😍😚
Happygirl8 Deletedmom143 ben de seni sevmeye başladım bu posttan sonra 🤩😃 senin de anneler günün kutlu olsun 💕❤️🌹