Gizem37 Kızlar uzun zamandir isimli emzik zinciri istiyodum 35 lira diye yaptiramamistim ama bende uygun yapan bi sayfa buldum instagramda öneririm aralik ayi sonuna kadar 17.50 tan yapiyo ben begendim aldim isteyen anne olursa öneririm ben sizin sayenizde indirimli bi cok sey aldim sizde alin istedim minnoslar🤩🤩❤ Sayfa @renkliliflerimm
Gizem37 Ayazinannesi Valla cok istemişim heralde sayfa bana takip istegi atti baktim 17.50 hemen yaptirdim 😂
Gizem37 [bilinmeyen] arkadasimda dedi biz yapalim diye ama nerden bulucam ki malzemeyi bebekle disari bile cikamiyorum☹
Ayazinannesi [bilinmeyen] hamileyken tembel olyo insan iyi sen yapmissin vala 😄😄 olsun el emegin saklarsin sende 😁
Yaser Ayazinannesi bende kokulu tas satısı yapıyorum. Bebegıme doğmadan bır gun oncesınr kadar ugrastm herseyı yaptm ınsan heves edkyor 😊😂😂😂
Gizem37 [bilinmeyen] Ay oda kötü ua emzik tutmamasi😂😂😂 valla dediğin gibi artik ikinciye kendim yaparim kısmetse😂😂
Yaser [bilinmeyen] evet yapımu cok kolay ama alınan malzeme ve el emegını kattıkları ıcın fıyat birax degısıyor kolay oldugu kadar eslerınden cocuklarından evlerınden vakıt ayırarak yapılıyor birdr o acıdan bakmak lazım