Nurhanalp Kızlar merhaba 3 aylık bi oğluşum var ve 3 gündür gecelerı 3 ten onece uyutamıyorum atak dönemimi başka birsey mı var çözemedim normalde 10 da çoktan uyumus olan bebegım uyumuyor 🙄🙄🙄
TugceAna Nurhanalp YouTube’da pedegokların önerdiği bi müzikli piş piş sesi var onunla uyutmadı dene bi çöm çocuğu sakinleştiriyor bizimkinizde hep o sakinleştirirdi
TugceAna Nurhanalp atak dönemi de olabilir senin tükettiğin kafein miktarında olabilir süte geçiyor diye biliyorum dişleri sertleşmeye başlamasıda olabilir yada sadece uykusu yoktur 🤣
Zuleyham Nurhanalp akşam 7 8 9 istediğin saattte her akşam ama yada iki güne bir banyo yaptır gece biraz zorlar ama uyku düzeni oluşur inşallah
Meeerveunal Nurhanalp atak haftası canım benim oğlumda 3 ay 20 günlük 1 haftadır benimle inatlaşıyor ne emiyor ne uyuyor bakalım bu savaşı kim kazanacak
Nurhanalp TugceAna 😂😂😂 sanırım uykumuz yok kafeınli şeyler tuketmıyorum dişlerimiz olabılır elımız agzımızdan hıc cıkmıyor çünku 😀
Zuleyham Nurhanalp evett 3 aylıkken başlıyo zaten o biz 7 bucuk aylıgız yeni patladı dişler salyası çok varsa kehribar kolye tavsiye ederim bizim 3 aylıkken aşırı akıyodu kullandık kesti
Nurhanalp Zuleyham bugun evet yyusun dıye banyo yaptırdım normalde gunduz yaptırdıgım zaman bile banyo sonrası hemen uyurdu suan şebeklik hıç uyuyacak gibi değil 😅🙄
Nurhanalp Zuleyham 3 ayken başladıı duymustum dişlerinin çıkması kehrıbar kolyeyı kesın almalıyım ozaman salyamızada ıyı gelecekse cok teskkurler
TugceAna Nurhanalp karanlık ortamda fazla güldürmeden konuşmadan sakin tutmaya çeliş gelir uykusu belki
Nurhanalp Meeerveunal bizde emmeye cok düştük ıkı emme arası saatlerımız cok azaldı ne kadar sürüyor atak döneni
Meeerveunal Nurhanalp internete atak haftası yazarsanız doğum tarihine göre hesaplayan sayfalar var normalde 1 hafta falan sürüyodu ama sanırım bu 1 ay sürecek🤷🏻♀️
Habibeaselkeser Nurhanalp benimde 3 ay bir haftalık bebeğim var aynıyız canım 3 ü görmezse gece uyumuyor aynı dert bende de var
Zuleyham Habibeaselkeser geceyle gündüzüde karıştırmış olabilir canım akşam 8 den sonra ışığı kapat hafif gece lambası olsun ben yeni doğdudugunda böyle gece gündüz ayrımı yaptırmıştım
Nurhanalp Zuleyham son uykusundan ıkı saat geçmiş oluyor uyutmadan once ve uykusu gelsın dıye los ısıktayız 9 dan sonra ama bu ara ne yaparsam yapıyım fayda olmuyor gunduz uykusuda guzel 3 ten sonrada guzel uyuyor ama ıste uyuyana kadar da mahvoluyoruz 🙄
Meeerveunal Nurhanalp genelde nokta atış yapıyo ben hiç şaştığını görmedim eskiler ne kadar nazar desede önceden belli aslında ne zaman bu şekilde olacakları bebişlerimizin😊