Akkaycey 2 haftalık bebeğim var reflü yatağında yatırdım hep. 2 gündür kucakta uyumak istiyor yerine koyunca hemen ağlıyor. Doğru düzgün uyumadı bugün. Normal mi? Nasıl düzelecek siyam ikizi gibiyiz 🤦🏻♀️
anagibiana Akkaycey normal canım yeni dünyaya alışıyor ve onun güvende hissettiği tanıdığı tek yer annesinin kucağı güvenli bağ için temas çok önemli 3. aydan sonra daha rahatlarsın
dbm Akkaycey 2 haftalık diyorsun. O şu anda senden başka birşey bilmiyor ki tabii ki seni isteyecek. Bu alışmak değil. Sık sık kucağına al kokla sevgini hissettir. 🌸
Doga20 Akkaycey benim bebeğim de 2 ay 4 günlük geceleri yerinde yatıyor ama gündüzleri kucağımda uyumak istiyor yerine yatırımca 5 dakika sürmeden uyanıyor ilk zamanlar daha fazla olan bu süreç şimdi yavaş yavaş azalmaya başladı sizin de zamanla düzelir .
dbm Akkaycey etraftakiler boş konuşmaya bayılır. 9 ay karnımda taşıdım o benden başka hiçbirşey bilmiyo de. sussunlar
Annekeki 2 haftalik bebekten bahsediyoruz onun yeri zaten senin koynun. İki haftalik bebek alismayi bilmez.
Matmazellllll Akkaycey reflü yatağına koyup kucağınıza sallamayı deneyin elini tutarak belki faydası dokunabilir. Bir de çok küçük zaten güvende hissetmek için kucağına ihtiyacı var. Biliyorum yoruluyorsun ama bu uykusuz günler geçecek.
Karsimasaldakikiz Akkaycey 2 haftalık bebek kucağa alışamaz o zaten kucak yavrusu şu an 🥰 en az 3 ay öyle gezeceksiniz bence bundan zevk almaya çalışın çünkü hayatının büyük bölümünde siz isteseniz de bu kadar yakın olmayacak size. Sağlıklı ömürleriniz olsun kuzunuzun ve sizin 🌸