Kuzeeyy Anneler emzirme sonrasında çıkacak olan gaz illa agızdanmı çıkmalı ? Pırt olsa olmuyor mu bu konu beni çok muzdarip etti agzından gazını çıkartmak için uykusunu açıyorum hep 😞
Mucizemsin Kuzeeyy yoo agizdanda cikar popodanda yanii genelde bizde popodan cikiyor😄 emzirirken kafasini yukarda tut 90 derece aciyla o zmn gaz daha az olur cnm
Hemanjiomluminik Kuzeeyy bebek emdiktrn sonra ağızdan gaz çıkarırız eğer gaz çıkmaz ise bağırsaklara iner ve sıkıntı yapar. Onu çıkarana kadarda ağlıyor sızlıyor. Bizimde bazen çok uğraşıyorum çıkmıyor gaz ağzından. Sonra uykudan uyanıyor ağlayarak gaz sıkıntı yapıyor
tubasd Kuzeeyy bebegi emzirfikten sonra 10 dk kadar yatar pozisyonda tut sonra onuzuna değil gosune dogru dik pozisyonda yuzustu yatır daha hizli ve rahat cikartir uykusuda acilmaz biiznillah
SeymaCesur Kuzeeyy Doktorum anne sütü daha kolay sindirildiği icin alttan gaz çıkartması yeterli fakat mamanın sindirilmesi kolay olmuyor o yüzden ağızdan çıkartması gerekiyor demişti.
Kuzeeyy Mucizemsin Taze anneyiz de daha ☺️ zorladıkca zorluyorum bende. 90 derece derken sanırım doğru pozisyonda emziriyorum kahverengi kısım hep agızında oluyor. Beni aydınlattığınız için teşekkürler 🥰
Mucizemsin Kuzeeyy dogru kuzum emme sekli evet kafasi yukarda bacaklari asagida 90 derece aciyla emzir anlatabilmisiimdir umarim taze anne 😊❤