Tatliskooo annesininaslani evet maalesef kivi alerjen. Ben de araştırmadan vermiş bulundum kızarmıştı ama hiç aklıma gelmezdi yani kivinin alerjen olduğu
Erencinarinannesi annesininaslani kivi alerjik bi meyve benim alerjim var yedikten beş dakika sonra boğazım gıdıklanıyor sürekli farketmeden pastanın içinde falan yiyince çok fena oluyor
Mucizemsin annesininaslani evet alerjik bir bezin kivi bal cilek portakal mandalina falan cnm 1 yasindan once onerilmiyor
Tatliskooo annesininaslani ertesi güne yA da birkaç saate . vücudunun me kadar tepki vermesine bağlı ya da bebeğinize
Frdbgmgnc Evet alerjendir bebeğe vermek için erken bence sizin kararınız tabi banim babamda var yediği an kipkirmizi oluyo yüzü gözü sisiyo felaket bişey
Erencinarinannesi annesininaslani dikkat edin bu gece nefes kontrolü yapın ama bu saate kadar bişe olmadıysa daha olmaz Allah’ın izniyle benim dilim şişiyor boğazım gıdıklanıyor sürekli su içince geçiyor o kadar sakin olun ve bu gece biraz dikkatli olun geçer sabaha kadar
annesininaslani Erencinarinannesi bugün vermemiştim canım ili gün önce verdim ama çıkan boktacıklar henüz geçmedi