betull1 Merhaba arkadaşlar kızım 8 ayına giricek ve 5 buçuk kilo ilk zamanlar emziriyorum fakat sonra bıraktı nekdr cabaladiysam olmadı sütüm de gitti Bu zamana kdr Aptamil sma Bebelac gold hipp bu mamaları denedim ama hiç ilerleme yapmiyo ayda 200 Gr anca aliyo doktor da geride demişti en son tabi bu virüs yüzünden doktora gitmeye de korkar oldum napmaliyim sizce aslında ben sağlıklı olsun yeter diyorum ama milletin sözleri beynimi bulandırıyor önerisi olan var mı balık yağı kullanmalı mıyım acaba ise yarar mı doktorumuz en son sma yi önerdi fakat oda pek etki yapmiyo bünyesi böyle minyon bişi diyip kendimi avutuyorum
CatBoy betull1 benim oğlum da aynı 14 aylık 8 kilo. Sağlığı yerinde çok şükür. Balık yağı 1 yaştan sonra kullanabilirsiniz. o da kilo aldırmaz zaten.
Merve0655 betull1 bence çocuk doktoruna gidin. Benim kızım da az kilo alıyordu, doktor böyle giderse infantrini diye özel mamaya başlarız demişti. Ama ek gıda ve kaşık mamasıyla toparladı benim kızım kilosunu çok şükür
betull1 CatBoy 1 yaş öncesi de balık yağları var galiba çevremde kullananlar var ben doktora danışıp kullanicam eğer gidebilirsem
Ademinee CatBoy benim kizimda 13 aylık 8 kilo.. kaç kilo doğmuştu bebeginiz birde ek gıdayı düzgün yiyor mu yoksa iştahsız diye mi zayıf
Cigeriminannesi Altında yatan farklı bir neden olabilirmi dedim kendimce yanı uyku düzeni gün icinde uyuma gece uykusu yedigi seyleri bunye kabul etmeyip dıskıyla geri atarmı bilemedim ama neden kilo almaz bi cocuk konu cok dikkatimi cekti arastırdınızmı peki sebepleri öncelikle millete kulaklarınızı tıkamayın ama her denenide dikkate almayın denemeyinde derim.bu arada ben aptamille basladım hem emzirsim hem mama verdim aptamil 2 ay kadar verdim sonra hosuma gitmedi icerigi Yegenlerim var 2 tane ikiz onlarda minik dogdular dr o zamn sma vermişti bende ona döndüm 2 ay sonrası memnunum sahsen
betull1 Cigeriminannesi uyku düzeni gayet iyi ama dediğiniz gibi yediğini direk çıkarır tuvaletinde ondan mı artık bilmiyorum
Balyanak2608 Bebelac gold a sürekli devam edin, 3 saatte bir en az 120 cc içirmeye çalışın, zaten içinde balık yağı var. Düzenli karnını doyurun.yoğurdunun içine cicibe kırın. Çorbalarının içine az irmik katın. Bunlar kilo aldırır.
CatBoy Ademinee 2.700 doğdu. Son zamanlarda iştahı yerinde. Öncesinde hep zorla yediriyordum. Genetik sanırım bende zayıfım bebekliğimde öyleymiş
Ademinee CatBoy himm anladım benim kizimda 2000 gr doğdu, iştahı çok yerinde günde 3 öğün dolu dolu yiyor ama az kilo alıyor eşim zayıf ona mi çekmiş acaba