Yesim59 Merhaba,tavsiyeye ihtiyacım var kehribar kolye kullanan var mı İnternette birçok sayfada kullanımın faydalı olduğu yazıyor ama doktor tavsiyelerine baktığımda bunun hiçbir faydası olmadığı yazıyor alıp almama konusunda çok kararsız kaldım
Fatmavrsn Yesim59 biz kullanıyoruz ama pek faydasını görmedim açıkcası salya konusunda evet faydalı ama diş patlatıcagı zaman yine ara ara akıyo
Boncukoglus Yesim59 Biz 3. Ayından beri Kullanıyoruz şuan 7 aylık ama hiçbir faydasını görmedim. Ürün orijinal eminim ama ne salya azalttı nede diş ağrısına iyi geldi. Ama bir umut takmaya devam ediyorum işte.
TalentedMom Yesim59 ben kehribar bileklik aldım şuan kullanıyorum orjinal bu Arada test yapıyorsun aldıktan sonra uzun süre olmadı bakalım faydasını görebilecek miyiz
Ballevlat Bende bi süredir kararsizim bi arkadasim kullaniyor kizi icin cok iyi geliyo diyo ama mantıken bende bi işe yarayacagini dusunmuyorum. Orjinali olsa bi ihtimal ama orjinali bulmakta zor. Simdi herseyin sahtesi var..
Yesim59 Fatmavrsn işte bende merak ediyorum işe yarıyor diyenlerin acaba kolye takmadan ağrısı var mıydı🙄
Yesim59 Boncukoglus ozaman bu ağrımız olmadı diyenler kolye takasa da ağrıları olmayacaktır diyebilir miyiz yoksa her bebekte işe mi yaramıyor🙄
Fatmavrsn Yesim59 çocuklada alakalı sanırım o ben uyku için almıştım ama bi işe yaramadı bi tanıdığıma iyi geldi ama diyer arkadaşıminki hala ağrılı geçiyo diş dönemi çok ikilemde kaldıysanz alın deneyin bişey kaybetmezsiniz😇😇
Boncukoglus Yesim59 Kesinlikle çocukla alakalı bencede yani süreç ağrılı geçecekse her türlü geçiyor. Dediğiniz gibi belki de o ağrısız geçenler takmasa da öyle olacaktı. Bilemiyorum ama bize yaramadı onu biliyorum malesef
Yesim59 TalentedMom umarım faydasını görenlerden olursunuz🙏 her bebekte işe yaramıyor anladığım kadarıyla bende deneyeceğim
AselEva Deletedmom265 suya tuz koyup karıştırıyosunuz kolye ya da bileklik neyse yüzeyde kalmasi gerekiyo batmayacak 300 ml suya 6 kaşık falan tuz koydum tatlı kaşığıyla
Almila45 Yesim59 eşim aldı benim de kızıma ağzının suyu ve agrıları olmuyormuş falan diye diye 1 haftadır kullanıyoruz sayılır ama faydası olduğunu pek düşünmüyorum