gezentianne Bebeğim 2.5 aylık oldu ve ilk zamanlar günde 6-8 kaka yapıyordu smdi de 3-5 kez kaka yapıyor. Kilo alımı cok iyi ama burada bir postta süt alerjisinde falan fazla kakayı duymuştum bu konuda bilgisi olan var mı sizinkiler kaç kez kaka yapıyor
Cansinsen gezentianne benimkide 15şubatta doğdu 2günde bi yapıyo bu alerji konusunu bilmiyorum yalnız ama benimki fena pişik olmuş yaa
gokcekizinannesi gezentianne ilk 3 -4 ay en az 4-5 kaka yaptı kızım alerjisi de yok merak etmeyin. şu an 7 aylık günde 1 e maksimum 2 ye düştü.
Esraalibugra gezentianne benimki 4 aylık oldu hala 4 5 defa yapıyo kilo alımı azaldı 18 Mayıs da alerji doktoruna randevu aldım hayırlısı bakalım
Sekeremine Cansinsen zeytinyagi surup altini gün icinde sık sık acik birakin kuzenimin cocuguda cok kotu pisik olmustu oksijen temas etmesi gerekiyormus fazlaca iyilesmesi icin bebek hemsireme sormustum.
Kelesoglan Bebeğim 2,5 aylık.Ortalama 7 8 kaka yapıyor hep de dolı dolu.Doktorumuz normal dedi.Alerji durumu için kaka rengi yeşil olmalı.Bizim kakalar altın sarısı oluyor tabi beklerse yeşillenir orası ayrı ona dikkat etmek lazım.Normalde bu aylarda kaka sayısı azalması gerekir.Günde 3 4 normal.Bizimki fazla boklu😄
Esraalibugra Kelesoglan benim oğlum hep yeşil ve mukuslu yapiyo alerji doktoruna randevu aldım bakalım inşallah bişey yoktur
Zeynepazram Kelesoglan bekleyince yeşil oldugunu ilk defa duydum 😂 ne kadar bekleyince mesela benim kız ilk zmanlar hep sarı yapardı simdi hep yesil arada sarı oluyo yaptıktan sonra biraz bekleyip alıyorum cunku cok yapıyo 5 aylık her bezi kakalı hemen hemen
gokcekizinannesi Esraalibugra mukus bizde de arada oluyordu ama sürekli varsa doktora görünmekte fayda var. yeşil kaka kan damlasından sonra oldu bizim de.
Esraalibugra gokcekizinannesi bizde her kaka da var mukus malesef kan damlasına da 2 gün oldu başlayali
gezentianne busramerve Kilo alımı nasıldı :( bizim mukus da var iyice inceliyorum eşim artık “Bokolog oldun” diyor 😀😀😀
busramerve gezentianne hahah😂😂ben de öyleydim inan. Kilo alımında sıkıntı yoktu hatta ilk 4 ay çok kilo aldı doktor sadece anne sütü verdiğime inanmadı gizli gizli mama verdiğimi ima etti😂ama 4. Aydan 6. Aya kadar sadece 500 gram aldı
busramerve gezentianne sürekli gaz, kabızlık veya ishal, mukuslu kaka, bazen ciltte kızarıklık, kulak arkasında kızarıklık, huzursuzluk, kakada kan. Bizde kakada kan yoktu, diğerlerinin hepsi arasıra vardı sürekli değil.
defnesmomm gezentianne benim kızım da 2 ay 20 günlük. Günde 2-3 kez kaka yapıyor. Alerji belirtileri çok ayrı, sanıyorum kaka sayısı ile ilgili değildir. Kakada kan, yeşil renkli kaka, mukus gibi belirtileri oluyormuş alerjinin. Bir de aşırı kabızlık ve gaz problemleri oluyormuş. Endişe etmeyin.
gezentianne defnesmomm Bizde aşırı gaz vardı artık düzeldi gaz ilacıyla, Mukus hemen hemen her kakada var baska da semptom yok 🤷🏻♀️