NrgLLYcsy 15 aylık kızım kabız ne yapsam geçer lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.. İlk defa böyle oluyor.
SukranUras NrgLLYcsy ben de kayısı hoşafı diyeceğim 🌸 poposuna da altını değiştirirken bşraz zeytinyağı sürersen en azından yaparken acımaz minin popiş
Rzgr NrgLLYcsy ben kayisilari kesip biraz suda kaynatiyorum daha sonra icine bir kac tane hurma koyup blender dan cekiyorum. Soguyunca ogluma veriyorum. Ertesi gun mutlaka yapiyor. Tadida guzel severek yiyo kakasinida yapiyo😊
NrgLLYcsy Yesillimon zeytin yağı sadece bı çay kasiyi icirebildim içmiyor suda içmiyor ama kayısı hoşafıni denemedim
oglunasik1anne Canım kuru kayisilarin hosafıni yap onu ver minige bir de zeytinyağı sur kuzunun poposuna fayda eder ben hep öyle yapmıştım
Rzgr NrgLLYcsy yok seker yok zaten tatli oluyor cok az 4 5 kayisiyi yarim cay bardagi suda kaynatip atesten alin 2 3 tane hurma koyup blenderdan cekin o kadar😊
Mucizemsin NrgLLYcsy gün kurusu iyi geliyor cnm irmikli mamma yapip gun kurusunu hasla blendrdan gecir yedir bize cok iyi geliyordu gecmis olsun 🌸