Dilber63 Kızlar Kızım dişini 7 aylıkken falan cıkarmıstı suna oglum 4 aylık ve dısı patlamıs baya altan kac gundue huzursuz du uyku duzenı bozulmustu megerse dişiymis tesadüfen gordum. Bu kadar erken cıkarması normalmı
Deletedmom3 Dilber63 Bazı bebekler 4-5 aylıkken diş çıkarabiliyo kardesimmm..🌺 Genelde 6 aydan sonra çıkaranları duydugumuz icin normal gelmeyebilir size ama Normal yani korkmayın inşaAllah 🤗💜
Mevara Dilber63 dişli doğan bebek bile gördüm gayet normal. Her bebeğin gelişimi Farklı kimi 4.ayında çıkarır kimi 10.ayında🧚🏻
Zask Dilber63 Normal genetik olabilir ben erken çıkarmışım ilk oğlum 3,5 aylıkken çıkardı dişini 😊 İkinci oğlum 5ay 13 günlükken akşam sabah görürüz dişini.
Seden Normal canım her bebek bır değil benim oğlumda 5.5 aylıkken çıkardı, esim 3 aylıkken çıkarmış 😊
Deletedmom3 Dilber63 Çevredekiler malesef genelde felaket tellalcısı gibi zaten kardesim.. Bilip bilmeden konusanda çok.. Bildigini sananda cok.. Siz cevreye bakmayın.. Kalbiniz ferah olsun 💜🤗 3 aylıkken bile diş çıkaran var gercekten.. Canınızı sıkıcak hicbisey yok 😚🌺
Dilber63 Deletedmom3 allah razı olsun kuzum Vala dedıklerı ılk sey normal degıl. Bu cok erken vs gıbı seyler
CatBoy Dilber63 benim oğlumda 4 aylıkken 2 diş birden çıkardı 8. Ayında 5 dişi vardı 14 aylık 12 dişi var 🙈
Kendi-halinde1i Dilber63 tamamen normal bi durum , telaşlancak bi durum söz konusu değil, benim oğlumda 3.5 aylıkken çıkarmıştı, erken diş çıkaran bebekler hakkında anne karnında iyi beslenmiş ki erken dis çıkardı derler ..