Eylul06 2 ay oldu spiral taktırdım taktırdıgım günden beri kanamam var bazen damla damla bazen adet görür gibi persembe dr gidecegim benim gibi olan var mı yaa ne olabilir ki 🤔
katmerliana Ben hiç taktirmadim ama bir kaç arkadaşımdan duymuştum normal deyip gönderen de var vücudun kabul etmiyor deyip çıkartan da bir de ilk zamanlar belli bir süre olabiliyor diyen de doktora göre değişiyor canım
MarlaSinger Hormonlu spiralde tam tersi oluyor diye biliyorum. Kanamanın azalması lazım. İlk günler olması normal ama sonradan azalması lazım. Hormonsuz olanlar çok kanama yapıyor diye biliyorum
Eylul06 MarlaSinger hormonlu oldugunu söyledi dr oda kanamanın azalacağını söyledi regl olup olmadığımı bilmiyorum sürekli pedle yaşıyorum bıktım bakalım gidince ne diyecekler
birtatlianneee Eylul06 gerçekten bir yıl sürdü mü ya 😥 bende 6 ayda geçer diye bekliyorum 4 ay oldu kanamam aynı sizin gibi çıkartsam mı acaba
Eylul06 Mmavi hormonlu olmadı bakır deneyeceğim şimdi hamileliyim birde bakırı deneyeceğim yoksa menopoza kadar cocuk doguramam
Mmavi Eylul06 bakir icin hic iyi bisey okumuyorum ben hep kanamasi uzayip arttigini belirtiyor cogu kisi yine siz bilirsiniz tabi.🌸
iki_prenses_annesi Eylul06 canım bende bakır spiral taktırdım bı ay oldu aynı kanama lekelenme yapti hala da devam ediyor bana da 5 aya kadar normal dedi bakalım ne zaman bitecek