Babymm_ Antalya’da ikamet ediyorum annem doğum için yanıma geldi uzunca kaldı şimdi gitmek istiyor Antalya da yasak kalktı ama İzmir’de kalkmadı bu şekilde İzmir’e yolculuk yapan varmı nasıl çıktınız ?
Babymm_ Kubraegit1 199 aradık kayıt açtılar ama izin verilmedi üstelik babam orda yalnız şeker hastası sebebi bu olduğu halde :(
Babymm_ Canım benim eşim de jandarma oda şaşırdı izin çıkmamasına anlamadık sebebi böyle olduğu halde verilmedi
HelloBenMiyasee Bende normalde Ankarada yaşıyorum doğum için antalya ya Annemlere geldim çarşamba geri dönücem e devletten başvurdum izin için 2 saat içinde onaylandı. Birde öyle deneyin e başvuru formunu doldurun
Babymm_ HelloBenMiyasee şuan onu deniyorum bir yandan fakat hata veriyor neyi eksik yapıyorum bilmiyorum
HelloBenMiyasee Babymm_ Evet özel araç ile hata vermesi dosya istiyo ya büyük ihtimal ondandır ben doğum raporunu yolladım
Deletedmom276 Babymm_ ben almadım ama kuzenim cenaze için Ankara’ya gitmişti dönüşte valilikten aldı iznini evine dönebilmesi için.