busraay_ Merhaba kızlar, bebeğim 56 günlük bıngıldağı bazen belirgin atıyor nabız gibi bazense belirgin olmuyor neden böyle her bebekte böylemi ? Bilgili anneler merakımı giderin lütfeen 🌸
Premsesannesii busraay_ benim kizimda 10 aylik nabiz gibi atiyor ayni ilkten tedirgin oldum saçını kesince fark ettim oyle attigini oda olurmus kalp ritmiyle hareket edermis güldükçe öksürdükçe atarmis
kardelen00 busraay_ dun doktordaydik canim aynisini sordum 4 aylik benim kizimda bazen icine cokme oluyor nabiz gibi atiyor dedim. endiselenecek bir durum yokmus . aglayinca disa cikar bazen coker nabiz gibi atar bunlar onemli degil onemli olan surekli sis durmasi veya surekli cokuk durmasi dedi. bir sorun yok yani
Omersmom Doktor kontrol etmiştir muhakkak bişey demediyse sıkıntı yok. Benim bebeğime hem doktor hem ebe açikligina dar dedi burda önemli olan kafasının büyümekte olması onu takip ediyoruz 9 aydan önce kapanmaması gerekirmiş
busraay_ Omersmom evet doktoru kontrolde her hangi bir sorundan bahsetmedi ama benim dikkatimi çekti o yüzden sormak istedim sizlere ☺️ İnşallah senin bebeğinde de sorun olmaz bıngıldagın darlıgı canım dua edecegim Allah bebeklerimizi korusun ❤️
Selince busraay_ benimki saçlı doğdu ve dökülmedi hiç şükür. Herkesinki saçlı diye düşündüm demek direkt hahah