Melegm_tek Bebekleriniz gün içinde kaç kez kaka yapıyor benim oğlum bazen 4 kez dolu yapıyor normalmi acaba bana çok geliyor sanki 🙊
EbruElif Melegm_tek bizde 10 ay 6 günlüğüz 3 defa yapıyor 8.5 kilo boyu uzun olduğu için aşırı zayıf duruyor malesef😥
Ayseeyk 10 ay 5 günlüğüz malesef kabızlık sorunu yaşıyoruz ne denesek fayda etmedi her kaka da ağlıyor yavrum. Doktorumuz şurup verdi yani kendi kendine ağlamadan zorlanmiyorsa yapsın ne güzel
akillibidikcgty Ayseeyk her yemekten sonra şu veriyorum. Yemeklerine zeytinyagida dökün böyle bo deneyin isterseniz?
Ayseeyk Evet bol lifli sulu zeytinyagli veriyorum kayısı armut balkabağı herşeyi ama yine de geçmiyor anlayamadik
Ebruk42 Ayseeyk surekli yedigi bir sey vardir kabiz yapan kabiz yaptigini anlamadiginiz belki. Ona ara verilse tabi doktorunuz bilir ben yasadigima bagli olarak aklima bu geldi.
Aysemina Aventin pipetli suluğu ile su içmeyi öğrendi ve artık kabız olmuyoruz bizde çok çektik kabızlıktan.. şimdi günde 1-2 kaka yapıyor
Aysemina Sizin bebişler kaç kilo bnmki hiç almıyor bu 2 aydır sanki dr a da gidemiyoruz. Çok hareketli ondan mı bilemedim 😞
Ebruk42 EbruElif 8.5 yine iyi ya biz de 10 aylik 3 gunlugunuz boyu 67ydi en son 5 gun once yogun bakimdan ciktikta hala hastanedeyiz 15 gun oldu kilosu 6.3 falan bnm bebegimin ne yazikki hastaliktan dolayi
Melegm_tek EbruElif Allah sağlık versinde kilosu önemli değil bence benim oğlumuzda boyu uzun ve zayıf duruyor sağlıklı olsunda onlar önemli değil ☺️
Melegm_tek Ebruk42 çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin hemen iyileşsin inşallah Anneler gününüz kutlu olsun siz çok iyi bir annesinin ❤️