YazCilegi [bilinmeyen] Kilosu /56 yaparsanız doğru miktarı görebilirsiniz 😊 neden 56 olduguna internetten bakabilirsiniz
PnrTurK [bilinmeyen] canım mamaların arkasında aya göre kaç ölçek ve kaç cc yapman gerektiği yazıyor oradaki tabloya ilk başta uy sonra zaten mama kalırsa veya bebiş baktın aranıyor doymadı arttırır veya azaltırsın benim fikrim daha tecrübeli anneler yardımcı olacaktır zaten 😊
deletedmom4842 Bak genelde anne sütü veriyorum ama bazen oğlum emdikten sonra doymuyor ağlıyor 80 cc yapsam yetiyor ama mamaya çok ağırlık verme anne sütün ağırlıklı olsun sende doyma oranına göre ver ilk önce emzir baktın doymuyor ilk 50cc ver bakalım doyacak mı doymazsa az daha yap ortasını bulursun
deletedmom4842 [bilinmeyen] İşte yapa yapa anlarsın doymadınız zaman oluyor mu mesela? Oluyorsa yap bakalım doyduğundan emin ol. Sabahları emzir öğlen ve akşam mama ver bakalım nasıl olacak.
PnrTurK [bilinmeyen] ozaman benim oğlum 38 günlük bir seferde 100 cc ye yakın çekmezsem içiyor 😂😅 biraz tospik bir oğlum var anne sütüm mama ile aynı tat da ama göğüs yaralarımdan illallah ilk günden beri en fazla günde 100 cc anne sütü verebiliyorum kalanını komple mama olarak devam ediyorum şimdi bundan yola çıkar isek ben senin yerinde olsam cnm 60 cc çok az 100 cc gün ortasında bir kere veririm misal öğlen uyku öncesi işimi rahat yaparım kalan 2 ölçeğide gece veririm rahat uyusun kolik bir bebeğim var malesef ben uykuya geçişli bakıyorum herşeye 😂😂