Prensannesi17 Alerjik bebeği olnlar bebeklerinizde nkdr süredr gecti bnm oğlum da alerji Yüzü berbat vucutta azar azar var 4 aylık 2 bucuk aydr var, korkuyorum gecmezse die kortizonlu kremler normal kullandım gecip tekrarlıyor:(
Minik2589 Prensannesi17 7aydir var ,kortizonlu ktem kullanmayın sürekli nemlendirici sürün kurumasın …banyo suyuna da bebek yağı damlatın vücudunuda baştan aşağı banyodan sonra kremleyin.
Eda2808 Prensannesi17 benim kızımda 4 ay 2 günlük genellikle kollarda omuzlarda yanık izini andıran lekeler var doktora götürdüm egzama dedi alerji olursa tüm vücudda olur dedi ama eve gldiğim de bacağındada gördüm canmı sıktı doktor geçer dedi travazol krem verdi 5 gün kullan dedi linolanın losyonunu aldık peşine de onla devem edeceğiz inş geçer
Prensannesi17 Eda2808 aynı bizimde egzema ama neden kaynaklı ki nasıl gecicek bizede linola verdi ve gelişme yoktu dermatop yazdı onla düzeldi ama tekrar cıkıyor yüzü vücudu cogaldı
Zuzununkeremi8 Son zamanlarda deterjan şampuan vb bi deqişiklik yaptıysanızda olabiliyor bioderma atoderm cok iyi qelmiş ti bize