Aysenurserkan Gazı için bu fitil verildi , 1 aylık bebeğim için canı acır diye vermek istemiyorum ama gazı cok fazla eğer faydası olursada mecbur vericem . Faydasınu gören var mı ?
Esraarass Aysenurserkan gaz için değil kbızlık için kullandık iki ye bölüp yarımını veriyordum ve işe yarıyor evet ama dikkatli kullanın poposunu çatlatmayın
masterchefiniz Aysenurserkan ben yarısını elimle bölüp zeytinyağına sürdüm kendi de yağlı gibi zaten. Tuvaletini gazla birlikte yapıyor. Eğer çok çaresiz iseniz yapın
ZeynepSareMom Aysenurserkan bize kabizligi icin verdi bi iki kere kullandim iyi geldi..Ama sirekli kullalnmamak lazim..Bide yariya bölüp verin üzerine zeytinyağı sürün 🌸
aysenurkerem Aysenurserkan bu fitil gaz için değil kabızlık için. Fitil atarken de zeytinyağlayın hem popoyu hemde fitili rahat olur. Kakasını kendi yapmaya alışırsa iyi olur fitil bağışıklık kazandındırır
Aysenurserkan Esraarass fitili koyuyorum ama yağlı oldugundan fitil geri geliyor kendisi de zorladığı için çıkartıyor
Aysenurserkan ZeynepSareMom fitili veriyorum ama yağlı olduğu için kendiliğinden tekrar çıkıyor ve zorladığı için kendi geri cıkarıyor