Kuzeyymm0104 Emzirip nescafe icen anneler bebeginiz etkileniyomu acaba? 1 aylik bebegim daha huzursuzluk yapiyo diyolar😣
Ipekkkkk Kuzeyymm0104 canım bende yapmadı ben içiyorum hala bebeğim 4 aylık ama atak haftasında olabilir huzursuzluğu ondandır belki
Mina19 Kuzeyymm0104 ben içiyorum önce kahvesini az koyarak denedim baktım etkilenmiyor normal içmeye başladım. Ama her bebekte farklı olabilir. Nefsinizi köreltmek için çay bardağında az bir kahveyle deneyebilirsiniz bence
Aryasare Mina19 Bende bebeğe uykusuzluk yapar diye korkuma içemiyorum 6 aylık olucaz 4 gün sonra hala içmiş değilim 🤦♀️
GunesliHayat Kuzeyymm0104 ben doğumdan çıktığım gibi sordum kahve içeyim mi diye,doktorum yarın sabah hemen getirsinler söyleyelim dedi 😂 etkilemiyor demekki.
morsevenfilolog Kuzeyymm0104 Ben hep içerdim. Bebeğimi huzursuz ediyormuş, çünkü süt alerjisi varmış. Şu an içemiyorum. Gözlemekten başka çareniz yok maalesef. Bebekleri en iyi annesi tanıyor. ☺️
Doruk12 Kuzeyymm0104 hergün içiyorum. Bazen 2 fincan hiçbi şey olmadı şuana kadar, bebekten bebeğe farklılık gösterebilir kafeinin küçük Bi kısmı geçer zaten Bi deneyin olumsuzluk farkederseniz içmezsiniz. Ben çok seviyorum doğumdan beri içiyorum 😊
Kuzeyymm0104 Doruk12 iciyorum valla gunde 1 fincan yoksa ayılamiyorum ama 2 kere ust uste ictigim gun uyku problemi olmustu sanki 😶
Ruzgarsmomm Kuzeyymm0104 bende ilk başlarda içmedim. Şimdi kendim hazırlıyorum sütlü nescafe içiyorum. Etkilenmiyo. Günde 2 tane falan içiyorum. 3 bucuk aylık bebeğim.
Kaderrrasya Kuzeyymm0104 bende içtim çay kahve sorun olmadı çok kaçırdığım zaman uykuya geçerken sorun yaşadık o kadar 😊
AybarsOzge Kuzeyymm0104 Benimde bebegim 2 aylik simdiye kadar 3 4 defa ictim ama bi sıkıntı olmadi ama genelde rahat olayin diye emzirip uyuttuktab sonra icmistim diger emmesinede sıkıntı yapmadi