Alminam Kızlar uzun zamandır kanguru araştırıyordum. Ergonomik olmasi rahat olması diğer kanguru da aranan bütün özellikler olmalıydı 😊 borosh baby ve ilk ay baby arasında gidiyordum kullanış açısından solomom ve mamadus de baktim ama diğer ikisi daha iyi geldi sanki🙄 Arkadaşımla beraber civil de 123 tl ye düşünce aldık bugün geldi ve daha önce niye almamışım dedim 😃 kızım çok sevdi içinde gülücükler saciyordu 😂 iri bi kızım olmasına rağmen icinde kayboldu yani kullanışlı 3 ay 4 yaş aldık yenidogan aparati yok bizim aldığımızda gerek duymadım yoksa markanin kendisinde var ama civilin sitesinde yok bilginiz olsun kargo ücretsiz civilim.com da sepette %20 indirim ile123 tl almak isteyenlere
Baynimir Alminam bende ilkay kanguru almak istiyorum ama civilin kendi sitesinde 154 tl diyor. Bitmis sanirim indirim 😕
Baynimir Alminam kiziniz kilosu kac acaba. Benim oglum 3 aylik 5000 gram. Acaba cok mu kucuk kalir icinde.
Joipt Alminam hay Allah razı olsun ya ben de kanguru alacaktım bu günlerde,ilaç gibi geldi postunuz teşekkür ederim 🙂
Alminam Baynimir Küçük kalabilir 8 kg kziim ama yenidogan aparati olursa iyi olur ama civil de satılan da yenidogan aparati yok markanin kendisinde var
Alminam Yigitpasaa09 Burdaki mağazasına baktık yoktu bu marka kanguru. Ben netten aldım 2 gün içinde geldi ama siz civil le iletişime geçin sorun belki diğer mağazalarda da vardır gecerlidir
Alminam [bilinmeyen] 5 aylık kızım aparata gerek yok bize size bilemem ama instagram dan sayfasına bakın bi