Busuu Flowers96 canım b12 vitamn eksikliğinden olması lazm ondan terler bide soğuk algınlığı flan varmı o zmnda ter olur burnu tıkalıysa
26082014 Flowers96 benim oğlumunda öyleydi kan değerleri çok düşük çıktı doktorumuz kan ilacı verdi kullandık geçti sizde bi kan değerlerine faln baktırın
Tatliskooo Flowers96 insta doktorlarının birimin paylaşımı vardı bu konuda baş ve ense terlemesi kalın giydirme yA da bebeğe fazla gelmesiyle ilgili DİE. Bi evin deresini falan ölçün ona göre bi doktora danışın bilemedim
kbraayusf kansızlıktan olur demişti doktor bize emerken ve uyurken kafası çok terliyor bi ara geçer gibi oldu ilaç kullanınca .sanırım yine düşük değerleri tekrar artı terlemesi bizdede
kbraayusf Busuu evet çok enerji harcadıkları için vücut da kansız olursa kan pompalamak için kalp gereğinden fazla çalışıyor o yüzden de terleme oluyor imiş canım
Flowers96 kbraayusf sadece uyurken terliyor aslında bide doktora sormak lazım kızlar sağolun fikirlerini için 🙏
kbraayusf Flowers96 aynen canım bi danışmakta fayda var tabi. özellikle erkek çocuklarda daha çok görülüyo illa bi sorun olacak değil Allah iyilik versin tüm bebeklerimize
Mine25 benim bebeğimdede kafsının arka tarafı hep sıcaktır buda haliyle uyurken falan terleme yapıyor doktorumuza sorduğumda bebeklerde normal görülen bi durum dedi b12 kansızlık vs bşy demedi