Betikmen Kaçıncı ayda ek gıdaya geçtiniz? bebeğim 4 buçuk aylık kilolu bi bebek yemek yemek istiyor. yediklerimize ağlıyor.siz kaç ayda geçtiniz?
AtaTrkmn Betikmen 6ay 1günlükken geçtik benimkide bakardı hep yediklerimize ama vermedim hep yemek yiyecek zaten erken geçmeye gerek duymadım o yüzden
Sahreyldrm Betikmen kaç kilo? Benim kızım kilolu olduğu için baslatmadi doktor emzirmeye devam et 6. Ayda tekrar bakalım dedi
Betikmen Bulutbey bende tadıma başlasam mı diyorum bir iki hafta içinde . Baş edemiyorum yediklerimize saldırıyor😊
TALHA1221 Betikmen bizde de aynı durum canım ya yani ne anlıyorsa ağlıyor bizde 4 ay 20 günlüğüz aç ev yapımı 1 çay kaşığı yoğurt tadımı yaptırdım çok ağlayınca verince sustu ben şok 😂 bakalım nasıl ilerleme yapacam
Betikmen TALHA1221 bende bugün ev yapımı yoğurt verdim bir çay kaşığı baş edemiyorum artık :) aynılar demek
Meltemyildizz Betikmen valla benimkide 4 buçuk aylık 6 buçuk kilo. Doktor geçelim ek gıdaya dedi. Bakalım haftaya geçeceğiz sanırım :) doktoruna da danış canım mutlaka